Internet www.nrc.nl

Webcongres. Het opinieforum van deze krant buigt zich over de vraag: moet de armslag van het openbaar ministerie worden verruimd, zodat er meer mogelijkheden zijn om afspraken te maken met criminelen? De discussie is te volgen op www.nrc.nl/webcongres.

Geboorteregister. Elke zaterdag verschijnen in de krant geboorteberichten. Sinds 20 maart worden deze doorgeplaatst op de site van deze krant. Sommige geboorteberichten zijn verrijkt met een babyfoto of een afbeelding van het geboortekaartje. Via het register kunnen bezoekers de nieuwe ouders direct feliciteren met een digitale kaart, zie www.nrc.nl/geboorteregister.

Lezen etcetera. De Amsterdamse regionale televisieomroep AT5 presenteert elke zaterdag in samenwerking met NRC Handelsblad het literatuur- en cultuurprogramma Lezen etcetera. De uitzendingen zijn te bekijken op de website van AT5. Een link naar het programma staat op www.nrc.nl/lezenetc.

Schaken. Columnist Hans Ree schrijft twee keer per week, op maandag en donderdag, een schaakcolumn voor de website: www.nrc.nl/schaken.

Dertien jaar archief. Het digitale krantenarchief van NRC Handelsblad vanaf 1991 is – tegen betaling – te raadplegen op www.nrc.nl/archief.