Man meldt zich voor cafémoord

De politie in Den Bosch heeft een man aangehouden voor betrokkenheid bij een schietpartij in café 't Bossche Huukske in Den Bosch. De 33-jarige Bosschenaar meldde zich gisteravond bij de politie. Dat zegt een woordvoerder van de politie. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij een schietpartij op 9 mei. Toen werd Leon Marcé (31) uit Den Bosch gedood. Marcé zou een andere Bosschenaar hebben beschuldigd van betrokkenheid bij de moord op crimineel Hans Verspeek in januari 1999. Marcé schoot Verspeek toen dood in 't Bossche Huukske, hetzelfde café als waar hij vorige week zelf werd doodgeschoten. Verspeek wordt gezien als een van de daders van de viervoudige moord in Hilvarenbeek. Die kostte het leven aan de broers Taminiau, nadat zij getuigen waren van een liquidatie op twee Limburgse drugscriminelen.