Nog niet klaar bij Siemens

Giovanni Tettero (44) heeft al een lange carrière achter de rug bij Siemens. Als ICT'er begon hij in 1980 op de automatiseringsafdeling. Daarna was hij financieel verantwoordelijk voor verschillende divisies en deed hij de centrale marketing van de Siemens-groep in Nederland. Sinds vorige week is Tettero lid van de directieraad van Siemens Nederland. Zijn portefeuille: gezondheid. Dat houdt in dat hij onder meer verantwoordelijk is voor de divisie Medical Solutions, wereldwijd een van de grootste aanbieders van apparaten en diensten in de gezondheidszorg. Hoewel Tettero volgend jaar zijn zilveren jubileum viert bij Siemens, is hij er nog lang niet uitgekeken. ,,Er zijn nog wel wat gebieden binnen het bedrijf waar ik me zou willen uitleven.''

    • Gert-Jan Wondergem