NIPPLEGATE: THE CONTINUING STORY

Terwijl het Openbaar Ministerie in Californië beslag heeft gelegd op gedragen Calvin Klein-onderbroeken van Michael Jackson, om te onderzoeken of er DNA-materiaal inzit dat voor de kindermisbruik-zaak tegen hem gebruikt kan worden, is zus Janet Jackson nog steeds bezig met het ondergoed dat ze niet aanhad, op die ene Superbowl-avond. In een interview met de Duitse Financial Times beschuldigt ze de Amerikaanse regering ervan dat die haar borstontbloting gebruikt om `de aandacht af te leiden van belangrijke problemen die te maken hebben met buitenlandse politiek'. De regering bediende klagende tv-kijkers met allerlei nieuwe regeltjes, aldus Janet Jackson, en trok daarmee de aandacht naar de tepel toe en weg van de oorlog. ,,Dat laat zien dat we echt dringend een Democraat nodig hebben als President'', zegt de zangeres.

WERKENDE VROUWEN

Terwijl zangeres Beyoncé, in navolging van onder anderen Jennifer Lopez, Kylie Minogue en rapper 50 Cent, een eigen kledinglijn begonnen is, `Touch of Couture', heeft actrice Gwyneth Paltrow aangekondigd juist minder werk op zich te nemen. Paltrow is zwanger van Coldplay-zanger Chris Martin en vertelt nu rond: `I might not work for ages'. Ze vindt dat kinderen van actrices hun moeder bijna nooit zien. Paltrow zegt dat haar eigen moeder Blythe Danner haar grote voorbeeld is en die stopte met acteren om haar en haar broer Jake op te voeden. Dus misschien was Paltrows rol als de depressieve dichteres Sylvia Plath in de film Sylvia, de rol waarop ze zegt het meest trots te zijn van alles wat ze gedaan heeft, wel haar laatste. Maar aan de andere kant: in die film speelde ook haar moeder mee...

TOM CRUISE:

MISSION IMPOSSIBLE

Terwijl in Amsterdam de opnamen van Ocean's Twelve in volle gang zijn, een film waarin George Clooney probeert het oudste aandeel ter wereld uit een grachtenpand te stelen (een betalingsbewijs van de VOC uit 1606), waarvoor castingbureau Hollands Glorie mensen heeft gezocht die wilden figureren met hun eigen fiets, en waarvoor Clooney-fans tevergeefs probeerden nog een hotelkamer te krijgen in het volgeboekte Amstelhotel waar ook Julia Roberts nu elk moment verwacht wordt, terwijl die opnamen bezig zijn dus, heeft Duitsland geweigerd om Tom Cruise zijn nieuwe film te laten opnemen in het gebouw van de Rijksdag. Cruise had het indrukwekkende gebouw met de glazen koepel op het oog voor Mission Impossible 3, maar kreeg te horen dat het niet beschikbaar is als filmlokatie, in verband met het behoud van de waardigheid van het parlement.