Britney Spears

Volgens berichten uit Engeland zingt Britney op haar huidige tournee nog nauwelijks echt, en danst en playbackt ze op ingeblikte muziek. Volgens een onderzoek onder fans vonden de meesten dat ze hun idool liever zo horen dan dat er valse noten worden gezongen. En dat terwijl Britney met Toxic een van de betere pop-singles van de laatste tijd maakte, ondanks verontrustende berichten over foute vriendjes in haar leven. Een gegeven dat met een art imitates life-scenario wordt uitgebuit in de clip van haar nieuwe single Everytime, waarin ze wordt belaagd door paparazzi en ze moet toezien hoe haar vriendje, gespeeld door filmacteur Stephen Dorff, een hotelkamer verbouwt. In de VS is in allerijl een aangepaste versie van de clip gemaakt, toen er weerstand ontstond tegen de zelfmoordscene aan het eind waarin Britney zich na een overdosis pillen in het bubbelbad verdrinkt. Tot slot danst ze er weer lustig vandoor, net als in haar live-show.

7 mei Ahoy, Rotterdam.