Partnerruil

René van Eldonk vertrekt als partner bij De Brauw Blackstone Westbroek. Waarom is niet duidelijk, want Van Eldonk ,,voelt zich niet vrij'' om daar mededelingen over te doen. ,,Dat heb ik zo afgesproken met De Brauw.'' Van Eldonk (42) is per 1 mei partner geworden bij Simmons & Simmons Trenité, waar hij hetzelfde gaat doen als in zijn vorige baan: de internationale fiscale transactiepraktijk. Is het leuk om weer precies hetzelfde werk te gaan doen? ,,Als ik het niet leuk vond, was ik wel bedrijfsfiscalist geworden.'' Van Eldonk noemt Simmons & Simmons Trenité (290 werknemers, waaronder 35 partners) ,,een ambitieus kantoor dat aan de weg timmert''. De fiscale praktijk bestaat er nu nog uit twee compagnons, maar dat zal zeker worden uitgebreid, volgens Van Eldonk.

    • Friederike de Raat