Internet www.nrc.nl

Europa. De Europese Unie bestaat sinds afgelopen zaterdag uit 25 lidstaten. De website geeft nieuws, achtergronden en uitleg over de EU. Plus een uitgebreide lijst met links naar verschillende Europese instanties. Zie www.nrc.nl/europa.

Lezen etcetera. De Amsterdamse regionale televisieomroep AT5 presenteert in samenwerking met NRC Handelsblad het literatuur- en cultuurprogramma Lezen etcetera. Op zaterdag 17 april verscheen de eerste aflevering. De uitzendingen van het tv-programma zijn te bekijken op de website van AT5. Links naar de afleveringen staan op www.nc.nl/lezenetc.

Webcongres. Het opinieforum van buigt zich over de stelling: ook zwakzinnigen hebben recht op kinderen. De discussie is te volgen op www.nrc.nl/webcongres.

Geboorteregister. Elke zaterdag verschijnen in de krant geboorteberichten. Sinds anderhalve maand worden deze doorgeplaatst op de site van deze krant. Sommige geboorteberichten zijn verrijkt met een babyfoto of een afbeelding van het geboortekaartje. Via het register kunnen bezoekers de nieuwe ouders direct digitaal feliciteren. Zie www.nrc.nl/geboorteregister.

Lijstjes met `the X factor'. De serie COOL! (wat te doen met de pubers) is na te lezen op www.nrc.nl/rubrieken/COOL!.html