Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Sport

Garnett verkozen tot beste van NBA

Kevin Garnett van de Minnesota Timberwolves is gisteren verkozen tot `meest waardevolle speler' van de Amerikaanse profbasketbalcompetitie NBA. Garnett (27) speelde een belangrijke rol in de winst in de Midwest Division, de zwaarste van de NBA. Garnett staat tweede op de topscorerslijst en heeft dit seizoen de meeste rebounds achter zijn naam. De forward speelde in zijn negende NBA-seizoen alle 82 wedstrijden mee. Gemiddeld maakte hij per wedstrijd 24,2 punten en had hij 13,9 rebounds.