Zeeland

Borsele

Lid ON: C. Fierloos, 's-Gravenpolder mw. M.O. Remijn-Schelfaut, penningmeester van de Buurtvereniging Ons Genoegen te Heinkenszand

Ridder ON: drs. A.M. Boon, Heinkenszand H.E.P.J. Loontjens, van Belgische nationaliteit, Driewegen, voorzitter van de Stichting Sawasdee

Goes

Lid ON: mw. E. van Driel-Blomaard, Kloetinge mw. L. Elenbaas-Tolhoek, secretaris van de E.H.B.O.-vereniging, afdeling Goes J.A. Huissen, Kloetinge mw. M.E.J. de Jonge-Depondt, voorzitter van de Ouderensoos De Maelstede te 's-Heer-Hendrikskinderen

Hulst

Lid ON: W.E. Biesebroek mw. J.E. Hageman-van Damme, Vogelwaarde mw. Y.M. Neve-Duerinck, Vogelwaarde T.F. Voet, Kloosterzande mw. C.M.I. de Waal-Temmerman

Ridder ON: A.G. Sponselee, Vogelwaarde

Kapelle

Lid ON: mw. M.P. Groenleer, Wemeldinge mw. M.C. van Hartingsveldt-Hartman H.M. van Iwaarden mw. E.M.A. de Jonge-Harthoorn, Schore J.A. Meijer J.M.P. Roovers L.C. Wisse, voorzitter van de Gymnastiekvereniging GV Olympia

Middelburg

Lid ON: J.C. van den Berg I.M. Hartingsveld L. Koole A. Moens, lid van de vrijwillige brandweer C.A. Nieuwenhuize, trainere judoka's en jiujitsu bij de Vereniging Tokoykai te Oostkapelle mw. A.N. Ovaa mw. J.M. Schilperoort, secretaris van de Sjoelvereniging Schijf'83 te Oost-Souburg H.J. Schouwenaar F.A. Stoffels, lid van de vrijwillige brandweer

Ridder ON: L.M. Luitwieler, oud-gemeenteraadslid en oud-wethouder van Middelburg, Nieuw- en Sint Joosland

Noord-Beveland

Lid ON: A.A. de Nooijer, Wissenkerke P.G. de Wit, bestuurslid van de Voetbalvereniging Colijnsplaatse Boys te Colijnsplaat

Reimerswaal

Lid ON: D.M. Bijl, Krabbendijke C. van den Bovenkamp, Waarde A. Dek, Kruiningen P. Geense, Rilland mw. J. Glas-Hes, Rilland mw. E.N. Goedhart-Hoekman, Yerseke J. Moerland, secretaris van de Voetbalvereniging Rillandia J. Suurland, Krabbendijke A.F. van 't Westende, Hansweert

Schouwen-Duiveland

Lid ON: S. Duinhouwer, Zonnemaire J.M. van den Hoek, Dreischor mw. S. Meerhof-Fonteine, Renesse C.H. van Schelven, Zierikzee ir. M.J.J. Sinke, Noordgouwe mw. T.C. Stoutjesdijk-Wilbrink, Zierikzee mw. B.W.C. Vogelaar-van der Does, Bruinisse

Sluis

Lid ON: M.W. Bouwens, bestuurslid van de Voetbalvereniging Groede L. Eversdijk, Aardenburg J. van Houte, Oostburg mw. P.M.W. Nijnens, Breskens G.T. Rootsaert, Aardenburg

Ridder ON: J. Flikweert, Aardenburg

Terneuzen

Lid ON: T.P. Bril M. Dieleman, Zaamslag J. Hamelink, Sluiskil T. Kort, Philippine mw. C.L. Mol-Dieleman, vrijwilligster, Zaamslag J.P.M. de Ridder, Sluiskil mw. O.H.M. van Waes-Smet M.M. Wieland, Zaamslag mw. C. van Wijck, vrijwilligster van het Nederlandse Rode Kruis, afdeling Midden-West Zeeuws-Vlaanderen, Sluiskil

Ridder ON: E.L.M. Colsen, Koewacht J.F.A. Rammeloo, Philippine

Tholen

Lid ON: L. Geuze, vrijwilliger bij het Nederlandse Rode Kruis, afdeling Tholen/St. Philipsland, Poortvliet mw. A.A.M. de Jonge-Everaert J. Ligtendag, Sint Philipsland J. Potappel, Stavenisse W. Quak, Sint Philipsland M. Schot mw. E. van der Vlies-van Dijke, Sint Philipsland mw. W.M. de Wit, Sint-Annaland P.M. Withagen

Veere

Lid ON: M.C. de Smit, Aagtekerke

Vlissingen

Lid ON: J.M. Bannink mw. drs. M.G.M. Cazemier-Kleij H.A. Cevaal, Ritthem C.J. Kleij mw. E. Kleij-Kleinveld mw. E.T. Mommaas mw. W. Oreel-Marijs ir. C.J. Verkleij J.J. Wisse, Ritthem

Ridder ON: J. Lust mr. A.J. Sauer