Noord-Brabant

Aalburg

Lid ON: mw. C.H. van Bergeijk-Lankhaar, Babyloniënbroek mw. A.M. Boogaard-Schoe, Veen mw. H.J. Bouman-van den Heuvel, vrijwilligster, Genderen M.N. Branderhorst, Eethen mw. N.G. van Mersbergen-de Gries, Genderen mw. A.E. Schouten, begeleidster van gehandicapten tijdens de zwemlessen van de Stichting Sport en Spel Gehandicapten te Andel, Genderen J. Vos, Wijk en Aalburg

Ridder ON: A.M. van Wijk, Eethen

Asten

Lid ON: A.G. Haasen, Heusden G.J.G. Meeuws N.J.M. Meuffels, bestuurslid van de Stichting Wielervrienden Asten mw. E.B. Verberne-Schurink, Heusden

Baarle-Nassau

Lid ON: mw. E.M. Marcus-Spring in 't Veld

Bergeijk

Lid ON: P.G.F. van Gestel C.J.E. Keijzer, Luyksgestel

Bergen op Zoom

Lid ON: E. Bayrak A.P. van den Bulck M.J.H. Geers, Halsteren P.C. Koolen J.J. Roodenburg, voetbalscheidsrechter J.L. Schetters, Lepelstraat C.M. Snepvangers R.A.J. Stuart

Bernheze

Lid ON: P.A. van den Akker, Heeswijk-Dinther C.J. Becht, Nistelrode W.A. de Bie, Nistelrode D.A.M. van Grinsven, Heeswijk-Dinther H.A.M. Habraken, Heeswijk-Dinther C.A. Ottenheim, voorzitter van de jeugdafdeling van de Voetbalvereniging RKvv Vorstenbossche Boys te Vorstenbosch mw. M.H. van Pinxteren-van Erp, Loosbroek A.A. van der Rijt, Nistelrode N.A. van Rosmalen, Heesch

Ridder ON: G.T.M. Janssen, Nistelrode

Best

Lid ON: P.W. Millenaar, bestuurslid van de Handbalvereniging Aristos mw. C.A. Steenks-de Gast mw. T.M.P. Vermeer-van de Sande

Bladel

Lid ON: F.P.M. Hermans J.W.M. van Lippen, Casteren P.J. van der Mierde, Casteren

Ridder ON: P.A. Wouters, oud-gemeenteraadslid en oud-wethouder van Bladel, Hoogeloon

Boekel

Lid ON: J.H.F. van Boxel, arts-docent verbonden aan de E.H.B.O.-vereniging St. Lidwina te Boekel-Venhorst H. van der Burgt M.P. van Duijnhoven, lid van de E.H.B.O.-vereniging St. Lidwina Boekel Venhorst mw. W.T. Ketelaars-Manders

Ridder ON: mw. M.A. Brans-Pepers, oud-gemeenteraadslid en oud-wethouder, Venhorst H.J.W. van Rooij, oud-gemeenteraadslid en oud-wethouder

Boxmeer

Lid ON: G.J.M. Hurks T.G.M. Jacobs, Maashees G.H. Kusters C. Pals mw. H.N.M. de Ponti-van Lipzig C.G.M.F. Weijmans, Overloon

Boxtel

Lid ON: L.J.J.M. van Dongen L.H.A.M. van Vlerken mw. P.J.N. Westen-van den Heuvel

Ridder ON: A. Kiestra

Breda

Lid ON: W.D. Bouman, Prinsenbeek A.P.G.M. Diepstraten, Teteringen mw. W.M. de Draaijer mw. P. Fickinger-Moerings mw. J.M. Hagenaars-Wilbers, vrijwilligster bij de Stichting Ouderenwerk G.A. van der Ham N.P.A.M. Jongenelen K.C.F. Lak, bestuurslid van de Sportvereniging EBHV en OSV, Ulvenhout mw. W. Lak-van Smirren, voorzitter van de Nederlandse Jeu de Boules Bond, afdeling Zeeland/West-Brabant, Ulvenhout W.W. Meeuwissen, lid, oud-bestuurslid van de E.H.B.O.-vereniging, afdeling Prinsenbeek, Prinsenbeek A.P. Meeuwissen C.M. van Oosterhout H.N. Renne C.P.M. Rombouts P.J.M. Schakenraad, Prinsenbeek G.A.J. Schouten, Prinsenbeek W.G. Simjouw, bestuurslid van de jeugdafdeling van de Voetbalvereniging NAC

Ridder ON: drs. A.C.A.M. Adank, oud-gemeenteraadslid en oud-wethouder L.B.M. Beduwé, Teteringen mw. mr. M.P. Heerkens, oud-gemeenteraadslid en oud-wethouder J.R.A. Jansen, Prinsenbeek A.J.G. Oomen, oud-gemeenteraadslid en oud-wethouder van Breda, Prinsenbeek mr. I.E.M. Sutorius J.H.L. Tebbe, oprichter Stichting Home Plan mw. drs. J.M. Vuister-ten Horn

Cranendonck

Lid ON: J.M. van der Heijden, Budel J.B.M.M. Hoste, Gastel P.J.G. van Meyl, Budel A.N.M. Mulder, Maarheeze J.F.M. Rampen, bestuurslid van de Voetbalvereniging Maarheeze, Maarheeze mw. M.E.T. van Steenbergen-Vonken, Budel F.J. Verest, Maarheeze C.A. Vos, Budel mw. I.J.L. Vos-Davids, Budel

Cuijk

Lid ON: mw. W.M. Heijnen-Elbers, Linden A.G.N. Kooijmans H.S. Riksen G.A. Schepens J.J. Vromans, Beers

Den Bosch

Lid ON: H.G.J. van Beugen H.A. van Buuren W. Donk, Rosmalen C.W.J. ter Ellen, Engelen R.R. Gras mw. P.A.M. Hermsen-Gerrits mw. W.H.A. Verhallen, Empel

Ridder ON: M.J. van Grunsven, oud-gemeenteraadslid en oud-wethouder van 's-Hertogenbosch, Rosmalen H. Lerou mw. M.J.H. van Roekel-Paes R.W. Stemmer

Deurne

Lid ON: A.G. van Berlo T.E. van Daele M.J.P. van Deursen M.H. van Diesen J.G.M. Janssen, Liessel M.J.A.M. Keunen C.J.J. de Klerk H.G.M. Manders G.H.M. van Moorsel J.W. van de Mortel mw. M.G. Pijnenburg-Creemers, Neerkant M.P.H. Sijben, Neerkant C.C. Zwets

Dongen

Lid ON: J.C.A.A. Beex J.M. van den Bosch M. Kooiman

Drimmelen

Lid ON: P.J. van Gool, Made D. Heil, Made mw. W.M. Segeren-den Reijer, vrijwilligster, Made C.J. de Wijs, Made

Eersel

Lid ON: W.A.C. Bierens, Steensel A.H.M. Heesterbeek, secretaris van de Stichting Nieuwe Levenskracht J.C. Mollen mw. T.J.M. Moors J.G. Tenbült

Eindhoven

Lid ON: mw. M.W.T. van Berlo-Matti F.M. Heesterbeek mw. P.W.J. van Hest-van den Heuvel, vrijwilligster L. de Kok F. de Laet, vrijwilliger H. van Loon mw. M.A. van Loon-Plomp Y.W. Ng L.A.A. Sluijterman, vrijwilliger bij Amnesty International mw. C.N. Wouters-Gelens, secretaris van de Dovenclub Effatha

Ridder ON: A.W. Groenewegen-Peelen A.W. de Jong, onder andere artistiek directeur van het Lichtstad Revue Theater A.L.G. van de Moosdijk

Officier ON: mw. H.W.A. Vermolen-van Gerwen

Etten-Leur

Lid ON: mw. M.H. van Breugel-de Wit C.J. Dirven A. van Heiningen H.J. Martens A.J.C.A. Nooijens C.A. van der Put mw. M. Ramaekers-Koevoets mw. J.J.M. Schilder-Goes P.W.M. Schraven M.F. Verdaasdonk mw. A.M. Voesenek-Gulickx T.J.A.M. van Welij, penningmeester van de Sportvereniging DIO T.J.H. Wouters

Ridder ON: A.A. Heijdens H.A.M. van der Heyden, oud-gemeenteraadslid en oud-wethouder

Geertruidenberg

Lid ON: J.I.B.M. Bloemsaat, Raamsdonksveer mw. E.C. Bout-van Leeuwen, bestuurslid van de Stichting Vrijwilliger Terminale Thuiszorg Geertruidenberg e.o., Raamsdonksveer mw. M.G. Broeders-Spuijbroek, Raamsdonksveer J.P. Broer C.A. van Dongen W. van Essen, Raamsdonksveer mw. M.T. de Jongh-van Hooren, vrijwilligster H.J. Verhagen

Ridder ON: J.A.A.M. van Strien, Raamsdonksveer

Geldrop-Mierlo

Lid ON: F.J.G. van Bakel A.F. van Gils, Geldrop, Geldrop/Mierlo J.M. van Hoek J.G.E. Kevenaar, Geldrop J. van der Pas L.A. Poot A.W.J. Sloots, voorzitter van de Stichting Jeugdbelangen Zesgehuchten mw. M.E.L. Sterk W.J.P. van Teeffelen W.T.M. Thijssen mw. J.H. Tolenaars

Officier ON: H.C.R. van de Coolwijk

Gemert-Bakel

Lid ON: mw. G.T. Adriaans-van der Beek, Gemert L.J. Beekmans, Bakel L.M. van der Burgt, Gemert J. van Dooren mw. A.M.J. van den Heuvel-van Melis, Bakel J.A. Kanters, Handel mw. M.J.A. van Schijndel-Vloet, Milheeze mw. A.M. Tielemans-van Zeeland, De Mortel mw. H.M.A. Toonen-Krol, bestuurslid van de Basketballvereniging Qua Vadis VHG, Gemert W.M.A.M. Verheggen, Milheeze F.J.M.J. Verhoeven, De Mortel A.H.M. van Zeeland, De Mortel

Lid ON, mz: de eervol ontslagen adjudant-onderofficier A.W.A. Maas, van de Koninklijke luchtmacht, op grond van de totaliteit van verdiensten op defensie- en andere terreinen

Gilze en Rijen

Lid ON: J.J.M. Bruijns, lid,oud-bestuurslid van de Voetbalvereniging RAC te Rijen ir. W.B. Koekkoek, Gilze F. Nefs, Rijen mw. A.M.P. Roelen-Koijen, voorzitter van de jeugdafdeling van de Voetbalverenging Molenschot, Molenschot C.B.G. Tijs, voorzitter van de Voetbalvereniging EVV'58 G.J. Timmermans, penningmeester van de Voetbalvereniging EVV'58 te Rijen J.W. Timmermans, Rijen A.S. Zopfi, penningmeester van de Budo-vereniging te Rijen

Lid ON, mz: W.M.M. van den Bersselaar, op grond van de totaliteit van verdiensten op defensieterrein

Goirle

Lid ON: drs. J.A.M. van Eijck P.A.M. Govers C.C.M. van Herpt mw. W.C.G.M. Hertogs-van Bragt, vrijwilligster mw. J.H. Hooft-van der Putten F.C.J. Jochems mw. E.H. van Leeuwen-Verstegen A.M.M. van de Sande H.J.C.J. Spijkers W.P.A.M. Verschuren

Grave

Lid ON: J.B. van Kempen, Velp NB M.F.M. Koolen mw. A.A.W.M. van Laarhoven-van de Wiel, Gassel

Ridder ON: drs. T.N. Hamers

Haaren

Lid ON: W.M. van Baast, bestuurslid van de E.H.B.O.-vereniging St. Lucas te Helvoirt H.J.M. van Brunschot, Esch A. van Hengel, Helvoirt mw. L.C. Pijnenburg-Oerlemans J.W. Verhees, Esch P. de Wit

Ridder ON: P.H. den Ouden, oud-gemeenteraadslid en oud-wethouder van Haaren, Esch

Halderberge

Lid ON: A. Blom, Oudenbosch P.J.J. van Dael, Oudenbosch P.G. Dekkers, Oud Gastel F.P. Doomen, Bosschenhoofd A.J. Rijpers, Oud Gastel

Heeze-Leende

Lid ON: H.H.G. Baars, Heeze L.W. van Kemenade, IVN-gids, Leende W.M.J. van der Snoek, Leende

Officier ON: J.W.M. Kummeling, Leende

Helmond

Lid ON: mw. M.H.A. Blijlevens A.H.M. Bloks J.A. van Bokhoven mw. A.A.F. van den Broek-van der Wallen P.J.A. Dekkers G.H.T. van der Donk, vrijwilliger bij de Voetbalvereniging Helmond Sport mw. G.M.H. de Gruijter-Klomp F.G.M. Hamilton L. Heeren mw. drs. H.A.P. van Heijster-Giebels, secretaris van de Turnvereniging HT'35 te Mierlo-Hout J. van den Hurk mw. C.E. Hurkmans-van Mierlo J.T. van Lieshout J.A. van der Linden, bestuurslid van de Gehandicapten Sportvereniging Gewest Helmond mw. O.J.P.X. de Roij-Vissers mw. J.C.C. Smit-Beersma P.T. Smits mw. A.J. Tilburgs-Nouwen, vrijwilligster mw. M.A.H. van Veghel-Bombeeck F.A. Wittenberg

Heusden

Lid ON: G. de Bruin, Drunen mw. L.M. van Hees-Miltenburg, Drunen J. Hoogendoorn, Herpt S.P. Kuijpers, Vlijmen mw. A.C. Kuijpers-Appel, Vlijmen mw. L.M. Leene-Ramaker, Drunen J.M. Leijtens, Drunen L.J. van Ooijen, Heesbeen P. Versteeg

Ridder ON: mw. H. Boom-van der Heijden, Nieuwkuijk

Hilvarenbeek

Lid ON: H.L.A.G. Cillessen C.F.J. van Helvert

Officier ON: dr. J.J. Sijben

Laarbeek

Lid ON: mw. O.C.W.M. van Bree-Frunt, bestuurslid van De Zonnebloem, afdeling Beek en Donk, Beek en Donk P.A.M. van der Burgt, Mariahout mw. G.M. van der Burgt-Gevers, Beek en Donk mw. M.C.J.H. Duitsman-Snelders, Beek en Donk T.H. Leenders, Beek en Donk mw. C.J.M. van der Linden-van Diesen, Beek en Donk P.M. Meijers, Lieshout J. Slaats, Lieshout T.A. Spierings, Beek en Donk

Ridder ON: ing. J.C.A. van den Boom, Beek en Donk

Landerd

Lid ON: J.J. van Dongen, Zeeland P.A.H. de Groot, Zeeland W.C.M. van Haandel, Zeeland mw. L.F.J. Jans-van Kasteren, Schaijk J.M. Klerx, vrijwilliger, Zeeland A.J. van Oirschot, Zeeland mw. G.M.M. Schotman-de Wit, Schaijk

Ridder ON: M.W.M. Kooijmans, burgemeester van Landerd, Zeeland

Lith

Lid ON: mw. M.D.J. de Bekker-van Sonsbeek

Loon op Zand

Lid ON: mw. M.J.L. Brouwers-de Groot, De Moer M.A.P. de Jong, Kaatsheuvel mw. P.M.A.C. Molenschot-Janssen A.J.M. van Riel, De Moer C.J. Smulders, Kaatsheuvel H.C.M. Spapens, Kaatsheuvel L.A.A.M. van der Vaart C.T.L.M. van Wezel, Kaatsheuvel

Maasdonk

Lid ON: F.J. van Dijk, vrijwilliger t.b.v. het zorgcentrum 't Oude Klooster te Geffen C.M. van de Wetering, Vinkel

Mill en Sint Hubert

Lid ON: H.H. Beekmans, vrijwilliger, Langenboom mw. J.H. Haverman-van Boxtel, Sint Hubert W.A.M. Pennings, Mill G.H. Reinen, Langenboom mw. W.C.C. van de Weem, vrijwilligster, Mill

Moerdijk

Lid ON: H. van Beers, Zevenbergen mw. W. van Breda-Leijten, penningmeester van de Werkgroep Verstandelijk Gehandicapten te Klundert R. Brinkman, Zevenbergen A.R. Dierks, secretaris van de Stichting Wielerpromotie Fijnaart mw. D. van Dordrecht-de Raaf, Zevenbergen M. van Eck, Zevenbergen P.J.G.A. Hoeven, Zevenbergen C.J.M. Machielse, Standdaarbuiten P.C.M. van der Made J.J.G. Magielse, penningmeester van de Tennisvereniging De Hoop te Noordhoek, Klundert E. Schoneveld, Zevenbergen J. Vermeulen K. van Wijngaarden, Zevenbergen

Ridder ON: Frans Bauer, artiest, Fijnaart H. Goulooze, Willemstad

Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Lid ON: H.J. Bastiaans, Nuenen, Nuenen A.J.N. van der Heiden, Nuenen mw. M.A.F. Kuijten-Mesman, Nuenen P.A.W. Meulengraaf, Nuenen, Nuenen mw. T.A.J. Migchels-Knoops, Nuenen J.B. Trompper, Nuenen, Nuenen mw. C. Vos-van Elteren, vrijwilligster, Nuenen mw. W.K.M. de Wit-van Gastel, Nuenen, Nuenen

Oirschot

Lid ON: F.B.C. van Maasakkers, Oost West en Middelbeers

Oisterwijk

Lid ON: mw. W.A.J.M. Derickx-van Rooij mw. W.J. Selten, Moergestel

Ridder ON: L.J.M. van den Bosch mr. T.A.M.W. Willems

Oosterhout

Lid ON: H.F.J. Burger mw. C.M.C. van Dongen-de Jong, Den Hout W.A.J. van Ginneken, Dorst W.M. Halters A.J. van den Hout, Den Hout R.M.M. Kieboom H.A. de Kok, bestuurslid van de Trimclub ARO C.L. van Lieren P.J.M. van der Made, Den Hout W.J. van der Made F.A. van Mook, Den Hout J.W. Verlaan H.P.K. de Vooght

Oss

Lid ON: W. van Aalst mw. W.J.C. Brukx-Kersten, bestuurslid van de Volleybalvereniging Ravenstein e.o., Ravenstein mw. N. Brükx-Loupias, Ravenstein J.A. Ceelen, Berghem mw. M.C.J. Damen-Reijs J.E. van Dijk, Herpen G.L.M. van Dinther, trainer bij de Atletiekvereniging AV Oss'78 J.J.M. van den Heuvel, Berghem mw. C.H.T. van de Laar-de Bont A.W. de Laat mw. W.A. Martens-Terburg, mantelzorgster, Huisseling J.M.M. van Reijsen M.A.G. van der Sanden

Ridder ON: B.A.J. Molenaar, Megen

Reusel-De Mierden

Lid ON: M.P.G.M. Borgmans, Reusel C.A. Lavrijsen, scheidsrechter jeugd bij de Voetbalvereniging Reusel Sport, Reusel H.J.C. Willekens, Reusel

Ridder ON: A.J. Verheijden, Lage Mierde

Roosendaal

Lid ON: M. Cohen mw. A. Cohen-Leuiken J.W.J. van den Elzen P.C. Landa mw. S.J.T. van Loenhout-Schoutens, vrijwilligster W.J.T. Potters, Wouw C.F.J.H. Schrooyen, Wouw mw. A.C.S. Tielen-Broos

Rucphen

Lid ON: F. de Bruijn, Sprundel mw. W.J.M. Dirken-Foesenek A.J.M. Lazeroms, Sprundel mw. J.G. van Oers-Keijsers, vrijwilligster bij De Zonnebloem, afdeling Schijf, Schijf

Schijndel

Lid ON: J. Blummel P.H.J. van Oss F.W.M. van der Pol J.A.C. Schwiebbe A. van de Wijdeven

Sint Anthonis

Lid ON: H. Bennenbroek, Stevensbeek mw. J.H. Derks-Boeijen, Wanroij mw. G.G.M. Jansen-Raaijmakers C.H.W. de Jong, Westerbeek T.H. Kroot H.H.T. Verberk, Landhorst G.J.C. Willems, Stevensbeek

Ridder ON: mw. C.M.M. Arts-Kuppens, Ledeacker

Sint-Oedenrode

Lid ON: W.J.A. van Dijck M.A. van der Heijden L.N.M. van der Kallen F.A.J. van Rooij

Someren

Lid ON: mw. W.A. Driessen-Sleegers J.A.E.E. Hoppenbrouwers P.J. de Jong mw. H.M. van Rooij W.M.G.C. van Roosmalen A.L. van Uffelen

Son en Breugel

Lid ON: G.J. Schöttelndreier, Son mw. A.M. van der Vorst-Fransen, vrijwilligster, Son mw. C.A.M.K.M. van Wijngaarden-Velmede, Son

Ridder ON: W.H.J. Guitink, Son

Steenbergen

Lid ON: J.C.M.M. Gorissen, oud-gemeenteraadslid mw. J.Jansen-Witteveen, penningmeester van de Stichting Gemeenschapshuis Nieuw-Vossemeer, Nieuw-Vossemeer

Tilburg

Lid ON: W.H.M. Adams, Berkel-Enschot J.F. van den Brand, Udenhout J.A.G.M. van Dijk J.J. van Eijden E. Elzas J.H.M. Geboers mw. C.C.M. Grimbrère, vrijwilligster voor de Stichting Nederland-Polen T.A.H.M. de Jong J.C. de Koster mw. J. Kouvelt-Wolters A.J. Kuijpers A.W. van Lier, Udenhout A.A.J. van Nieuwburg, Udenhout A.L.A. van den Oever J.A.M. Robben, Udenhout J.C.A. Robben, Berkel-Enschot W.J.M. Sterenborg, taalkundige mw. C.M.A.M. Teurlings-van den Elsen F.H. de Vet, Berkel-Enschot mw. C.A.M. Vlemmings

Ridder ON: H. Ewoldt drs. W.H. Gianotten drs. J. Grijzen drs. T. van den Hoek mw. M.J. de Jong-Beck, Berkel-Enschot H.F. Lamers A.D.C.H.M. Mutsaers, Berkel-Enschot mw. M.L.J. Scheepens-van Dijk

Officier ON: mr. H.J. Baeten, voorzitter Raad van Bestuur F. van Lanschot Bankiers N.V., Udenhout prof. dr. A.M. van Kalmthout

Uden

Lid ON: P.J.J.H.M. van Alphen mw. M.G. van der Bergh-van der Venne, vrijwilligster bij De Zonnebloem, afdeling Uden, Volkel mw. M.T.O. van Cuijk-Braks R.L. de Groot mw. E.J.M. van der Meer-Henst, voorzitter van de Katholieke Vrouwenbeweging Brabant, afdeling Uden W.H. de Niet, Volkel mw. J.W.M. Schoppema-van Wamel mw. P.H.M. van Sleeuwen-van Krijl, bestuurslid van De Zonnebloem, afdeling Uden B. Wielick G.A.J.T. Zwanenburg, Odiliapeel

Ridder ON: C.W. Martijnse mw. P. Martijnse-Buijnink

Valkenswaard

Lid ON: H.B.M. de Best J.J.M. van Gerven P.H.J. Jansen, secretaris van de Hockeyclub DVS mw. A.H.M. Janssen-Beljaars H.M.M. Raddatz G.G. Smulders

Veghel

Lid ON: H.J.M. van der Burgt, Eerde F.J.E.M.J. Hoijng mw. J.J.M. Relou-Kuijpers, Erp mw. W.J.M.L. van Straaten-Holten M.C. van de Ven mw. M.M. Verhoeven-van Hasselt, Keldonk J.P.M. Vermeulen, bestuurslid van de Sportvereniging Blauw Geel'38

Ridder ON: H.G. van den Berg

Veldhoven

Lid ON: W. van Benthem mw. M.S.M. Boekema-Langenberg P. Bolhuis M.F.M. Bovens mw. M.A. van den Broek-van den Bosch, vrijwilligster C.J.L. Cornelis J.A.P.M. Huijbregts C.J.M. Jansen, lid, oud-bestuurslid van de Voetbalvereniging SV Marvilde J.A.M. Kerkhof mw. R. Makkes-Kuivenhoven, lid van de Amnestygroep Veldhoven mw. M.S.J.A. Mommers-van Gool mw. R.J.M. Swennen-Peeters mw. C.M.C. Vermeltfoort-Heijmans W.H.M. Veulings

Ridder ON: H.A. Bergman

Vught

Lid ON: P.M. van Berkel J.M.G. van Dinther mw. J.M.C.C. Hoendervangers-van Poppel J.J. Hubers A.C. van Laarhoven, Cromvoirt J.P.M. Matthijssen mw. A.J.M. Matthijssen-Uytdewilligen, vrijwilligster bij De Zonnebloem, afdeling Vught J.M.P. Robeerst mw. D.A. Spierings-Stupers, vrijwilligster G.M.M. Vorstenbosch, Cromvoirt

Ridder ON: mr. A.E.M. Cuyten H.M.A.G. Smeets mr. L.P. de Vries

Waalre

Lid ON: J.C.G. Arts, gemeenteraadslid mw. M.J. Bergmans-de Boer J.B.F. Boers M. Bos A.N. Giesbers drs. J.P. Hoekstra, voorzitter hoofddirectie Bovemij Verzekeringen mw. B.T.M.J. Klomp-Pasteels F.C. de Krom H.A.H. van Kruijsdijk H.J.M. Ossevoort W.H.T.A. van Stipdonk A.J.R.M. Verhoeven W.J.M. Vermeulen mw. C. Versnel-Drost

Ridder ON: F.P.H.M. Creemers, oud-gemeenteraadslid en oud-wethouder

Waalwijk

Lid ON: mw. R. Boer-Berg, vrijwilligster K. den Braven, Sprang-Capelle W.G.J. van der Heijden A.W.W. Kemps G.J.M. Kleijberg W. van Pas, Waspik W. Spierings, Sprang-Capelle W.G. van Venrooij, vrijwilliger bij de E.H.B.O.-vereniging, afdeling Waalwijk

Ridder ON: mw. Y.B. Houben-Nijst J.C. Vos, Sprang-Capelle

Werkendam

Lid ON: mw. P.J. van As mw. A.C. Koekoek-Korevaar, Sleeuwijk C.G. Noorloos A. van Rosmalen, voorzitter van het Wielercomité Nieuwendijk, Nieuwendijk J. Spiering, Sleeuwijk mw. M. Vink

Woensdrecht

Lid ON: mw. J.J. Bossers-Quist, Hoogerheide P.T. de Deijn, Huijbergen mw. A.R.J.M. van Dommelen-Roegiest, Huijbergen G.C.M. van den Eijnden, Ossendrecht mw. M.S.L.A. Prop-van Put, Ossendrecht mw. M.M.A. de Waal-Lövering, vrijwilligster, Huijbergen

Woudrichem

Lid ON: A. Bakker, Almkerk P. de Joode J.H. Koekkoek, Almkerk C. Lobregt, Giessen A. Ros J.J. van der Vliet, Andel

Ridder ON: J. Kant, oud-gemeenteraadslid en oud-wethouder van Woudrichem, Giessen A.T. Koekkoek, Almkerk

Zundert

Lid ON: A.J.M. de Beer B.G. van Beijsterveldt, Rijsbergen C.I.J.M. Boden, Klein Zundert P.C.A. van Dongen, Rijsbergen A.C.A. Hereijgers