Limburg

Ambt Montfort

Lid ON: J.L.L.H. Cuijpers, Sint Odiliënberg H.H.A. van Pol, Sint Odiliënberg H.M.J. Vaessen, Sint Odiliënberg

Arcen en Velden

Lid ON: P.H.A. Cup G.M. van Lipzig, Lomm J.G. Lommen, Velden C.G. Mulder P.J.G. Theelen, Velden T.G.W. Vervoort, Velden M.C. van de Weem, Arcen

Beek

Lid ON: mw. C.W. Coenen-Schepers H.J.G. Henskens, Spaubeek P.A. Henssen W.A.L. Knols, penningmeester van de Voetbalvereniging Caesar mw. M.J.J. Molin-Jansingh, secretaris van de Handbalvereniging HV BFC mw. E.J.M. Schneiders-Geurten mw. A.M.E.A. Schreurs-Haesen F.P.H. Zweesaardt

Ridder ON: J.W.G.M. Ramakers

Beesel

Lid ON: mw. T.M.J. Dingemanse-Timmermans, Reuver G.P.J. Geraeds, Reuver L.J.G.M. Schrijvers, Reuver J.M.C. Teeuwen, voorzitter van SV Hercules '03 te Reuver

Bergen

Lid ON: mw. L.M. Jongepier-Weeda, Wellerlooi J. Kersten, onderhoudsman bij de Voetbalvereniging Stormvogels te Siebengewald C.P. Tönnissen

Ridder ON: C.T. Cornelissen, o.m. oud-voorzitter Waterschap Peel en Maasvallei C.W.H.M. Klaverdijk, burgemeester van Bergen

Brunssum

Lid ON: L.J. Gommans, bestuurslid van de Gymnastiekvereniging D.O.C. mw. P.J.M. Huisman geboren Hülsman, bestuurslid van de Stichting Wereldwinkel mw. M.M.F. Janssen-Knubben C.J. de Lange F.J.G. Peeters H. Trip J.J.H. Wolters, bestuurslid van de R.K. Sportvereniging Langeberg

Echt-Susteren

Lid ON: P.H.L. Beckers, Echt mw. G.E. van de Bergh-Stefes, Nieuwstadt J.H.G. Janssen, Echt P.G. Maassen, Dieteren G. Meuwissen, Susteren mr. J.F.C.M. Mulders, Susteren mw. G.E.F. Peters-Schrijnwerkers, Echt

Eijsden

Lid ON: E.M.J.W. Curfs, penningmeester van de E.H.B.O.vereniging, afdeling Eijsden, Gronsveld P.J.M.L. Rompelberg, Gronsveld J.W. Willems

Gennep

Lid ON: P.G.J.M. van Bergen mw. M.J. ten Horn-Jurgens, Milsbeek H.W.M. Jacobs G.M. Jacobs, Milsbeek J.C.J. Kessels, Heijen mw. F.H. Lintzen-ten Haaf, Ottersum L.J. Peelen, Milsbeek V.P.P. van Riet

Gulpen-Wittem

Lid ON: W.J.E. Creusen, Epen N.J.B. Huppertz, Eys mw. E.J.A. Jongen-Badenbroek, Gulpen mw. M.G. Kohl-Willems, Partij-Wittem P.J.A. van Loo, Eys

Haelen

Lid ON: B.G. Bosklopper, Buggenum J.J.H. Jeurissen

Heel

Lid ON: A.G.J.M. Abels H.J.I. Derckx, Beegden W.H.M. Drabbels J.M.G. Maessen, Wessem R.M. Mintjens P.H.P. Pollaert, Beegden M.J.G. Scheeren, Wessem

Heerlen

Lid ON: H.G.R.M. Banser, lid, oud-bestuurslid van de Schermvereniging Axionikos W.M.J. Beer, vice-voorzitter van de Recreatie Sport Vereniging Hoensbroek, Hoensbroek H.W.A. Bemelmans mw. G.P. Bodelier-Hagelstein mw. M.A.S. Bressers-Roth drs. R.P.C.H. Dijcks mw. B.A.M. Jongen-Reimersdahl, Hoensbroek mw. E.P. Keijman-van Reijn drs. B.W.M. Lipsch H.J.J. Loonen E.H.J.E. Mengelers A. Peters J.S.A. Rozestraten, vrijwilliger J.K. Simonis, administrateur van de Stichting Heerlens Streektheater mw. C.M.H. Visbeek-Cox P.H.M. Voncken W.H.H. Vrolings

Helden

Lid ON: mw. M.A. Camps-van Bers, o.a. vrijwilligster bij de VVV, afdeling Helden/Panningen, Panningen H.J.J. Fleuren T.W.M.G. Geurts, Beringe mw. M.E.J. Meijer-Versleeuwen, Grashoek mw. A.H. Pubben-Peeters J.H.G. Tubée

Heythuysen

Lid ON: A.H.L. Jacobs, Baexem mw. M.G.H. Mertens-Camp mw. T.J.M. Morel-Thewissen, vrijwilligster mw. M.J.G. Simonis-Hierck, vrijwilligster, Grathem P.W.G.M. Swinkels J.P.M. Verkoelen, bestuurslid van de Voetbalvereniging RKVB te Baexem

Ridder ON: J.G. Schroën L.F.M. Verschueren

Lid ON, mz: J.W.M. Wagemans, op grond van de totaliteit van verdiensten op defensie- en andere terreinen

Horst aan de Maas

Lid ON: B.A.J. Alaerds, Melderslo G.F.L. van den Beuken, Horst G.J. Everaerts, Horst C.P.M. Herraets, Horst J.H. Holtackers, bestuurslid van de afdeling America van de Katholieke Bond van Ouderen, America B.A.M. Hoogveld, lid van het dagelijks bestuur van de Grubbenvorster Footbal Club, Grubbenvorst drs. F.W.A. Meewis, Grubbenvorst J.H.E. Vinken, Grubbenvorst J.A.G. Zwart, Grubbenvorst

Ridder ON: J.J.A. Hagens, Grubbenvorst H.G.P.J. Heijer, Horst

Hunsel

Lid ON: J.H. Custers, bestuurslid van de Voetbalvereniging RKHVC te Haler R.H.W. Munnecom, voetbaltrainer, Neeritter E.W.J. Schroijen, Haler

Kerkrade

Lid ON: G.P.M. van den Bongard, Eygelshoven M.P.J. Brull, Eygelshoven J.H. Engels W.M. Frings, Eygelshoven mw. J.H. Hendrikx-Blom, Eijgelshoven M.E.B. Kedzierski G.J.J.M. Krewinkel mw. A.M.A. Schoonhen-Görtzen, vrijwilligster mw. A.W. Schoormans-Penders, Eijgelshoven mw. A.M.H.H. Steffann-Horsch H. Thomas J.J.M. Vinders mw. A.J. Zegel-Riepen

Kessel

Lid ON: M.P.M. van Kessel J.G.S. Knippenberg

Landgraaf

Lid ON: mw. A.P.J. Bakker geboren Jongerius, medeoprichter en vice-voorzitter van Unicef afdeling Kerkrade C.K. Beckers, bestuurslid van de Voetbalvereniging UOW'02 mw. G.H.L. Bisschops-Silvertant mw. M.H.J. Bonnema-Brock, vrijwilligster drs. A.N.G.J. Boumans J.P.J. Clement mw. H.E. Coenen-Oostenbrink B.F. Drent mw. W.M.H. Gielen-Loo M. Heinen L.J.A.H. van Heumen P.J. Heuts J.A.G. Kicken mw. L.M.G. Koonen-van den Akker mw. G.J. Plum-Erkens J.E.T. Quadvlieg, bestuurslid van de Worstelvereniging Simson mw. A.P.J. Quaedvlieg-Spiertz mw. F.H. Schulteis-Kowalewski mw. H.V. Vromen-de Wit

Maasbracht

Lid ON: H.J.M. in de Braek, lid, oud-bestuurslid van de RKSV Linne, afdeling voetbal H.L.C. Pauli, Linne T. van Pol, Linne C. Vissers, o.m. bestuurslid afd. Maasbracht/Brabant Midden-Oost bij Koninklijke Schippersvereniging Schuttevaer te Rotterdam K.W. Welters

Maasbree

Lid ON: mw. G.P.M. Cunsolo-Janssen, Baarlo P.A.J.M. Deuss, Baarlo Lb. P.R.M. Houben, Baarlo mw. P.M.L. Segers-Brueren, vrijwilligster, Baarlo

Maastricht

Lid ON: H.W.L. Bos, Linne W.H.M. Brepoels, vrijwilliger bij eerste divisievoetbalvereniging MVV W. Cohen J. Dassen mw. M.G. Franssen-van den Heuvel, voorzitter van de afdeling St. Martinus-Wijck-Maastricht van de Katholieke Bond van Ouderen W.H.H. Gijsen mw. J.P. van Golde-Boelen H.C. Huft R.J.H. Hupkens, secretaris/penningmeester van de Stichting Profronde Maastricht J.M.T. Janssen G.J.A. Klein Goldewijk mw. S.S.C.M. Machiels-Bollen mw. H. Menten M. Müllenberg W.G. van Someren mw. M.E.L.A. van Someren-Banser J.P.M. Vink K. Vos, vrijwilliger bij de Unie van Vrijwilligers, afdeling Maastricht E.A.H.J. Vroemen L.T. van de Weem F.J.M. Weltens, bestuurslid van de Tafeltennisvereniging Maastricht mw. M.C. Wintgens-Scharis, bestuurslid van de Korfbal Vereniging Maastricht

Ridder ON: G.J.C. Essers W.H.T. Fischer

Officier ON: P.H.G.M. Serpenti, musicus, componist en dirigent

Margraten

Lid ON: J.P.H.M. Aussems, Cadier en Keer mw. J.H. Bomhof-Senden, penningmeester van de Seniorenvereniging Cadier en Keer, Cadier en Keer J.H.M. Maassen ir. G.P.C. Nass J.H.M.G. Purnot, Cadier en Keer

Meerlo-Wanssum

Lid ON: G.A. Francken, Wanssum J.T. van der Heijden, Wanssum

Meerssen

Lid ON: H.H.M. Dekkers, Moorveld J.W. Loënis, Bunde J.H. Loënis, Bunde J.H.J. Maenen, bestuurslid van de Voetbalvereniging RVU J.G. Rings, Ulestraten P.H. Vossen mw. G.A.J.M. Vossen-Scheepers

Meijel

Lid ON: W. Sonnemans

Mook en Middelaar

Lid ON: J.A. Herings, Molenhoek

Nederweert

Lid ON: mw. E.S. Borrenbergs-van Dongen, Nederweert-Eind L.G. Brinkmans, o.a. bestuurslid van de Limburgse Organisatie van Zelfstandige Ondernemers (LOZO), afdeling Nederweert, Ospel P.H.G. van Eijk, Nederweert-Eind M.H. Evers, Ospel A.J. Heesakkers, secretaris-penningmeester van de Gymnastiekvereniging Wilskracht J. Linders, o.a. bestuurslid van De Zonnebloem, afd. Nederweert mw. P.M. Stienen-Mertens, Nederweert-Eind J.F.G. de Wit, Ospel H.A. de Wit, Ospel H.P. de Wit, lid, oud-bestuurslid van de Handboogvereniging Wilhelmina te Ospel E.M. Zegveld, Nederweert-Eind

Nuth

Lid ON: mw. E.M.G. Eurelings-Rompelberg, Schimmert A.P.M. van Heijst J.J. van Herpen J.H.M. Heugen, onder andere bestuurslid van de Koninklijk Erkende Fanfare Sint Caecilia te Wijnandsrade J.W. Meessen, Wijnandsrade P.J. Meijer, Hulsberg A.M.A. van Wersch mw. A.L. van de Worp-Erens, o.a. voorzitter van het Comité Ouderen Nuth

Onderbanken

Lid ON: J.G. Deguelle, Schinveld F.C. Geilen, Bingelrade P.H. Goffin, Bingelrade mw. M. Haest-Verwaijen, Bingelrade R.H. Hamers, Schinveld A.J. Herings, Schinveld mw. J.H.A. Janssen-Keulen, Merkelbeek F.H.W. Kuijpers, Bingelrade M.J. Pijls, vice-voorzitter van de Gymnastiekvereniging Vlug & Lenig te Merkelbeek mw. W.T. Schmeits-Raets, Schinveld J.M. Schuivens, Merkelbeek B.H. Veltrop, Schinveld

Roerdalen

Lid ON: J.A. Coenen, Vlodrop J.J.C.M. Dumoulin, Herkenbosch J.H. van Elmpt, Vlodrop mw. H.C. Schoenmakers-Derix, Melick J.C. van Wandeloo, Melick P.P.H. Wolters, districtsscheidsrechter van de Judo Bond Nederland, Melick mw. J.M.H. Wolters-Wolters, Melick

Roermond

Lid ON: J.H. Balendock J.T. Geerlings, Herten J.H.M. van Herten, Herten W.M.L.F.L. van Soest mw. C.M.J. Willemsen-Willems T.C.P. Zegers

Ridder ON: drs. P.J. de Boer M.H. Cheung mw. S.L.M. Droesen mw. G.G. Walenberg-van Gijzel, (mode)illustrator

Roggel en Neer

Lid ON: M.F.H. Gubbels, Roggel B.H.J. Hendrickx, Neer P.J. van der Horst, Neer

Schinnen

Lid ON: J.M. Köppen, Oirsbeek J.H. Kroes, Oirsbeek mw. M.G. Latten-Hendrix, Oirsbeek P.M. Linssen, Puth G.D. Reubsaet, bestuurslid van de Voetbalvereniging RKVV Adveo te Oirsbeek H.G.M.G. Smeets, Doenrade mw. M.E. Willems-Tilmanns, Oirsbeek

Sevenum

Lid ON: mw. G.E.M. Everts-van der Avoort, vrijwilligster E.J.P.M. Geelen J.W. Spreeuwenberg

Simpelveld

Lid ON: mw. M.A. Bisschoff-Bisschops M.H. Dreuw F.J.H.M. Frijns J.J. Hermans, Bocholtz mw. M.H. Jacobs-Schmitz J.M.G. Vaessen, Bocholtz

Sittard-Geleen

Lid ON: F.G.M. van Ballegooy, Geleen drs. J.J.G. van Cleef, Limbricht J.G.J. Coumans, Sittard J.P.G. Dewaide, Geleen mw. E.H. Didden-Evers, Grevenbicht J.H.J. Dohmen, Holtum E.F.J. Donners, Munstergeleen H.L. Franssen, Sittard H.M.M. Greten, Munstergeleen mw. C.M. Heffels-Pasmans, vrijwilligster bij De Zonnebloem, afdeling Born/Holtum, Born mw. P.J.M. Hoedemakers-Gorissen, Geleen mw. M.M. Hovestreijdt-van der Sanden, Geleen mw. A.M.C. Josten-Olislagers, Sittard J.M.J.G. Leinarts, Sittard M.C. Lemeer, Geleen J.G. Lensen, Sittard mw. I.H.M. Mastenbroek-Wolffs mw. A.M.H. Palant, vrijwilligster, Geleen H.H.M.J. Penners, Sittard N. Schmeitz, Born P.G.H.M. Schoenmaeckers, voorzitter van de Sittardse Lawn Tennis Club, Sittard N.G. Smeets, Geleen J.M.G. Stevens, Geleen

Ridder ON: C.J. Baltus A.J. van den Berg, Geleen J.W. Gielkens, Geleen drs. A.M.P.P. Janssen, Sittard mw. G.H.M. Timmers, onder andere zakelijk leider van het Theaterensemble 'Het Vervolg' te Maastricht, Windraak

Stein

Lid ON: J.W.C. Kerbusch mw. A.A.M. Schepers-Pepels M. Smeets G.L.L.J. Stassen H. Steevens, Elsloo LB

Swalmen

Lid ON: H.H.J. Alers mw. J.H. Cox-Geraedts W.J. Perriëns J.J.H. Simons, bestuurslid van de Voetbalvereniging Swalmen H.G.A. Speijcken, bestuurslid van de Voetbalvereniging Swalmen H. Suylen

Thorn

Lid ON: H.L.M. Bokken J.C.H. Ramakers J.J.M. Stoffels

Ridder ON: A.A.J. Adams

Officier ON: J.J.T. Cober, muziekdocent en dirigent

Vaals

Lid ON: J.M. Hofman, Lemiers N.J. Janssen, Vijlen P.H.G. Laschet, Vijlen N.J.M.J. Spaubek, Vijlen

Ridder ON: mw. M.T.P. Hofman-Ruijters, Lemiers

Valkenburg aan de Geul

Lid ON: J.H.M. Drissen mw. M.E. Essers-Scheien, mantelzorgster J.J.M.G. Eurlings, Valkenburg H.H. Geijselaers, Berg en Terblijt H.J.M. In de Braekt, voorzitter van de Dorpsraad Berg en Terblijt, Berg en Terblijt J.H.G. Sleijpen, Schin op Geul

Ridder ON: drs. M.T.L.W. Boersma mw. mr. drs. O.M. Loeff, Berg en Terblijt drs. C.A.C.M. Nuytens

Venlo

Lid ON: P.M.M. Campstein, bestuurslid van de jeugdafdeling van de Voetbalvereniging FC STeyl, Steyl mw. C. van Denzen-Luijckx P.C.L. Driessen, Tegelen A.C.L. van Gasselt M.C.H. Gingter, Belfeld mw. M.W.T. Leenen-Beks, gastvrouw in het St. Maartensgasthuis E.M.G. Peters J.J.M. Quaedvlieg M.H. de Swart, wedstrijdsecretaris van de R.K. Voetbalvereniging Venlosche Boys mw. T.W.C.M. Thijssen-Hombergen, Steyl

Ridder ON: P.H.A. Allers, Tegelen J.W.J. Berghs F.G.M. Faessen, Blerick H.L.L. Jacobs, Tegelen

Officier ON: dr. V.M.C. Verstappen

Venray

Lid ON: mw. E.M.C. van Bavel-van Nieuwenhoven, Leunen P.J.M. Linders, vrijwilliger bij de Voetbalvereniging Oostrum, Oostrum A.W.G.B. Smeets M.E. Sonnemans, Veulen

Ridder ON: drs. W.H. Kremer mw. M.J.J.R. Schim van der Loeff-Savelsbergh

Voerendaal

Lid ON: A.B. Bemelmans, wedstrijdcoördinator bij de Voetbalvereniging RKSVB M.P.J. Brauers, Klimmen J. Colberts H.G.L. Lardinois J.W.M. Quadakkers T.H. Savelkoul A.L. Scheepers mw. J.M.E. Winkens-Haesen, Klimmen

Ridder ON: mw. ir. C. de Vos-Reesink

Weert

Lid ON: mw. M.A.B. Dominikowski M.J. Hanssen, Stramproy P.M. Laveaux mw. D.M. Maréchal-Massar mw. A.M.H. Moonen-Peeters mw. G.M.M.A. Muijsers-Peeters, Stramproy mw. H.S. Pas mw. L.C.G. Smeets-Theelen, vrijwilligster M.H. Tromp mw. M.P. Vanderfeesten-Kunnen, lid, oud-bestuurslid van de Stichting Daelzicht W.J. Vlemmings