ZOEK DE VERSCHILLEN

De vrouw die beweert een overspelige affaire met voetballer David Beckham te hebben gehad, Rebecca Loos, stal deze week woensdag de show in Londen door bij de filmpremière van `Kill Bill Volume 2' te verschijnen met een vriendin, tv-presentatrice Emma Basden. Loos, inmiddels tot een rijke beroemdheid uitgeroeid na haar tv-interview over de affaire, was op het laatste moment aan de gastenlijst toegevoegd. Loos, die er geen geheim van heeft gemaakt dat ze biseksueel is, trok alle (fotografen-)aandacht naar zich toe tijdens de première. Tot ergernis van hoofdrolspeelster in `Kill Bill II', Uma Thurman. ,,Ik weet niet of ze een nietsnut of sloerie is'', zei Thurman, ,,Ik zou zeggen sloerie. Ze kan er niet genoeg van krijgen, van PR.'' Maar `de feiten' over de Beckham-Loos zaak wist Thurman niet: ,,Ik was er niet bij.''

David Beckham zelf baarde begin deze week opzien door praktisch kaalgeschoren in het openbaar te verschijnen, met zijn vrouw Victoria aan zijn zijde. Stijlicoon Beckham is bekend om zijn vele haarstijlen en droeg tot voor kort lang haar in een paardestaart. David en Victoria toonden dat ze een gelukkig paar zijn, ondanks alle geruchten over overspel. Hij kuste haar bij het binnengaan van de Royal Albert Hall in Londen, maandag, waar Spice Girls-manager (en Idols-bedenker) Simon Fuller een feest gaf omdat zijn bedrijf 19 jaar bestond. De gekortwiekte Beckham droeg een zwart jasje, open blouse, spijkerbroek en droeg kettingen met crucifix. De vriendin van Rebecca Loos droeg bijkans dezelde combinatie en sieraden.