Rendement, risico en reputatie

Sinds 5 april is Luc de Vries (55) senior-adviseur bij Fakton, een bureau dat onder meer adviseert en bemiddelt in vastgoedontwikkeling. ,,Misschien wilt u melden wat er achterop mijn visitekaartje staat?'', vraagt hij parmantig. ,,Rendement, risico en reputatie. Dat zijn de kernwaarden van dit bedrijf.'' De Vries komt van Neder- landsche Woningfinanciering- Maatschappij, waar hij hoofd werving vastgoed was. Eerder was hij directeur van GIM Vastgoed, onderdeel van vermogensbeheerder Insinger de Beaufort. De Vries wil ,,meer de breedte in. Nu ligt het zwaartepunt bij dienstverlening aan gemeenten en ontwikkelaars. Ik wil dat Fakton opschuift richting institutionele partijen en betrokken raakt bij strategische vastgoeddeals.''

Personalia@nrc.nl

    • Danielle Pinedo