`SEX TEXT' BEWIJS OVERSPEL BECKHAM?

Groot-Brittannië is afgelopen week in de ban geraakt van de bewering, in kranten als The News of The World en The Sun, dat voetbal-ster David Beckham (28) een overspelige affaire gehad zou hebben met zijn peroonlijke assistente in Madrid, de `dochter van een Nederlandse diplomaat' Rebecca Loos (26). Beckham en zijn vrouw, Victoria hebben een verklaring uitgegeven waarin ze die verhalen van overspel (er hebben zich meer vrouwen gemeld die zeggen een affaire met de voetballer te hebben gehad) als absurd en onzinnig afdoen. De Beckhams hebben zich deze week als gelukkig paar laten fotograferen na een dineetje in Londen. Loos is inmiddels in de tegenaanval gegaan. Ze heeft deze week een interview gegegeven op een Britse commerciële tv-zender. In dat interview toont Loos ondermeer de telefoon met sms'jes van haar minnaar, als bewijsstuk. Morgen, zondagavond, zendt SBS6 het interview tussen 21 en 22u op de Nederlandse tv uit.