Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.

Economie

Nieuw managers bij US Foodservice

Bij US Foodservice, de Amerikaanse dochteronderneming van Ahold, gaat een nieuw bestuursteam aan de slag. Het bedrijf gaat bovendien volgens een andere opzet opereren. Dat maakte Ahold vrijdag bekend. Zes Amerikanen vormen onder leiding van de eerder benoemde Larry Benjamin het nieuwe team. Zo treedt de van Specialty Foods Corporation afkomstige Robert Fishbune aan als de nieuwe financieel directeur. De operationele activiteiten van US Foodservice worden verdeeld over zeven verschillende eenheden, waarvan vier geografische.