Eikelboom keert na twee jaar terug in hockeyselectie

Marten Eikelboom keert met onmiddellijke ingang terug in de Nederlandse hockeyselectie. Na een gesprek met bondscoach Terry Walsh heeft de 30-jarige centrumspits van landskampioen Amsterdam besloten terug te komen op zijn twee jaar geleden genomen besluit om zijn interlandcarrière voortijdig te beëindigen. Eikelbooms werkgever, een energiebedrijf uit Leusden, is bereid medewerking te verlenen aan de rentree van de 154-voudig international (54 doelpunten), die vier jaar geleden met de nationale ploeg de gouden olympische medaille won in Sydney. De hockeyselectie begint de aanloop naar `Athene' woensdag met een oefenduel in Oss tegen het Pakistan van de bondscoach (Roelant Oltmans), die Eikelboom tien jaar geleden liet debuteren tegen Nieuw Zeeland (3-0).