Televisie en Radio Voorkeur

Actuele series. Op de site zijn actuele series uit de krant na te lezen. Op dit moment zijn dat China's nieuwe sprong voorwaarts, Familie in Europa, Hoger onderwijs voor elke prijs? en Zakendoen in het nieuwe Europa. Deze archieven zijn te bereiken via de voorpagina van de site, onder het kopje `Actuele series'. In dat lijstje staan ook verwijzingen naar de rubrieken De krant achteraf van Piet Hagen en de Lezer schrijft, de krant antwoordt van de hoofdredactie.

Rubrieken. Op de website verschijnen rubrieken die wekelijks ververst worden: Adriaan Hiele met antwoorden op vragen over geld, Herbert Blankesteijn met de computerrubriek Beet, de schaakrubriek van Hans Ree, een extra wekelijkse Woordhoek van Ewoud Sanders, Economie voor jou, vragen over films beantwoord door Hans Beerekamp, de bridgerubriek van Jan van Cleeff. Verder een weblog van Marie-José Klaver. Overzicht op www.nrc.nl/rubrieken.

Dertien jaar archief. Het archief van NRC Handelsblad vanaf 1991 is tegen betaling te raadplegen op www.nrc.nl/archief.

Madrid. Hoe erg was de bomaanslag in Madrid nu eigenlijk? Interviews met acht Europese deskundigen over de betekenis van de terroristische aanslag. Bijna alle ondervraagden zijn het erover eens: `11 maart' in Madrid was níét `11 september' in de VS. www.nrc.nl, actueel.