Geen straf Hiddink voor uitschelden van arbiter

PSV-trainer Guus Hiddink heeft niets gehoord van de UEFA naar aanleiding van zijn scheldpartij tegen scheidsrechter Veissière. In de rust van het thuisduel tegen Newcastle United noemde hij de Franse arbiter vorige week een putain (hoer). Volgens Hiddink had hij PSV benadeeld en Newcastle indirect aan de belangrijke gelijkmaker (1-1) geholpen. Het incident was duidelijk hoorbaar bij Studio Sport. Hiddink: ,,Ik heb iets verkeerds geroepen in het vuur van het spel. Ik ben ook maar een mens. Het is beter dat deze zaak niet escaleert, want ik kan nog wel een paar voorbeelden geven van ontoelaatbaar gedrag. Wat te denken van de onbestrafte actie van Bramble'', verwees de coach naar een armslag van de Engelse speler in het gezicht van PSV'er Van der Schaaf.