Nieuwe misstap kost Real leiding in Primera Division

Real Madrid heeft de bittere pil over de uitschakeling in de Champions League nog steeds niet verwerkt. Zondag verloor de koploper ook in de Primera Division. Nog wel in het eigen Bernabeu-stadion verloor de sterrenploeg met 3-0 van Osasuna. Valencia profiteerde met een zuinige zege bij Zaragoza en staat nu met twee punten voorsprong bovenaan. Bij Madrid speelde ook Beckham, de Engelsman over wie in de Britse pers steeds meer roddelverhalen over buitenechtelijke relaties verschijnen. FC Barcelona zag zijn zegereeks van negen duels vorige week onderbroken door Villarreal (0-0), maar de ploeg van Frank Rijkaard pakte de draad weer op bij Valladolid. Barça won met 3-1. Na een half uur leidden de bezoekers al met 2-0 door treffers van Saviola, op aangeven van Reiziger en Ronaldinho. Iniesta maakte het derde doelpunt voor de Catalanen. Rijkaard liet behalve Reiziger ook Cocu en Davids de hele wedstrijd meedoen. Kluivert en Overmars keken negentig minuten vanaf de bank toe. Barcelona speelde ruim een half uur met tien man. Doelpuntenmaker Ronaldinho werd in de 55ste minuut uit het veld gestuurd na zijn tweede gele kaart.

17: Nader bekeken