Poesjes op tv

Poesjes zijn lief. Vooral als ze klein zijn. Je kunt er uren naar kijken. Ze doen altijd grappig. Zelfs als ze slapen. Er komt een programma over vier kleine poesjes op de televisie. Twee zusjes en twee broertjes. Je kunt iedere week zien hoe ze op avontuur gaan. Sientje, Rinus, Heidi en Theo wonen op een boerderij. Daar valt heel veel te beleven. Je kunt er muizen vangen. In de dakgoot klimmen. In een klomp kruipen. Of stiekem op de stoel van de tractor van de boer zitten. En als het poesje dan wil gaan sturen, valt het natuurlijk uit de stoel. Want poesjes zijn een beetje dom. Op de televisie hoor je ook wat de poesjes denken. Over muizen (`bah, vies'). Over hun moeder, over hun ooms en tantes. En over elkaar. Dat is vaak heel grappig.

`Poesjes', vanaf 15 april, 18.25 uur en vanaf zondag 2/5 om 10 uur in Villa Achterwerk op Ned. 3.