De strijdbare Gouden Gids

De Gouden Gids is allang niet meer alleen die dikke papieren gids. De internetvariant is inmiddels net zo belangrijk geworden. Aan Harry Michels (39) de schone taak om dat ook tot de consument te laten doordringen. Michels wordt per 1 april de nieuwe directeur marketing van de Gouden Gids. Hij werkt sinds 2000 bij het bedrijf. Hij bouwde de website verder uit, reorganiseerde de verkoop- en marketingactiviteiten en lanceerde de Witte Gids, de telefoongids van de Gouden Gids. ,,We hebben concurrentie op twee terreinen'', legt Michels uit. ,,Van de telefoongids en van zoekmachines op internet. Die strijd zal de komende jaren alleen maar heviger worden.'' Ter versterking van de eigen positie is de Gouden Gids inmiddels een samenwerkingsverband aangegaan met zoekmachine Ilse.

Personalia@nrc.nl

    • Friederike de Raat