Vijftien vorstenhuizen

De uitvaartdienst voor prinses Juliana is bijgewoond door 1.800 genodigden. Er waren vijftien vorstenhuizen vertegenwoordigd. Onder de gasten was de Spaanse koning Juan Carlos. Koning Harald V van Noorwegen liet zich wegens ziekte vervangen door zijn zoon Haakon. Uit Groot-Brittannië was alleen prins Philip aanwezig.

Verder waren onder meer aanwezig koning Albert II en koningin Paola van België, koningin Margrethe II en prins Henrik van Denemarken, prins Akishino en prinses Kiko van Japan, prinses Sarvath El Hassan van Jordanie, prins Hans-Adam II van Liechtenstein, groothertog Jean (de vader van de regerend groothertog) van Luxemburg, prins Moulay Rachid van Marokko, prins Albert van Monaco, prinses Maha Chakri Sirindhorn uit Thailand, koning Carl XVI Gustaf, koningin Silvia en kroonprinses Victoria van Zweden.

Gerectificeerd

Juliana

Prins Henrik van Denemarken was, in strijd met wat werd bericht, niet aanwezig bij de uitvaartdienst.