PARIS VALT VAN PAARD

Paris Hilton is van een paard gevallen. Het professioneel onhandige societymeisje, tevens erfgenaam van de bekende hotelketenhouder, maakte de val op een ranch in Florida tijdens de opnamen van The Simple Life 2. In die tv-serie rijden de blonde rijkeluismeisjes Paris Hilton en Nicole `dochter van Lionel' Richie in een camper door Amerika om te laten zien wat er gebeurt als je ze uit hun rijkeluizenleventje haalt en tussen de gewone mensen zet. Paris raakte niet gewond, maar werd voor de zekerheid toch nog even naar een ziekenhuis gevlogen. (Reuters)

KYLIE: STRING IS UIT

Een stringonderbroek aan? Dat kan echt niet meer. Strings zijn helemaal verleden jaar. ,,The flossing has finished'' (`het flossen is voorbij'), aldus Kylie Minogue, de Australische zangeres en ontwerpster van `Love Kylie' lingerie. Ze gaat verschillende types grote (maar wel sexy) onderbroeken in haar nieuwe collectie opnemen, omdat de hedendaagse vrouw weer comfort wil. (Ananova)

THE PASSION OF THE PYTHON

De Bijbelse satirefilm The Life of Brian van Monty Python komt volgende maand opnieuw in de bioscopen in de VS. Het succes van Mel Gibsons film The Passion of The Christ is de aanleiding. Filmmaatschappij EMI durfde 25 jaar geleden de The Life of Brian niet te financieren, uit angst dat die te controversieel zou zijn. Ex-Beatle George Harrison leverde het geld om de film te voltooien, die nu wordt aangeprezen met kreten als `Mel or Monty' en `The Passion or The Python'. (BBC)

'ALLO 'ALLO-STER †

Acteur Richard Marner, bekend van zijn rol als Duitse kolonel Kurt Von Strohm uit de Britse tv-komedieserie 'Allo 'Allo over de Franse bezetting, is op 18 maart overleden op 82-jarige leeftijd. Marner werd als Alexander (Sacha) Molchanoff geboren in Petrograd (St. Petersburg) in 1921. Zijn ouders vluchtten voor de troebelen na de Russische revolutie naar Londen. Aanvankelijk zong hij als operatenor, maar koos een acteurscarrière en speelde in films vaak Russen, zoals in The African Queen (1951, met Humphrey Bogart), The Spy Who Came in From The Cold (1965) en de Bond-film You Only Live Twice (1967). (The Independent)