De lezer schrijft over het overlijden van Juliana 2

2Ik ben op uw site op zoek gegaan naar de deadlines. Die kon ik vinden bij www.nrc.nl/rondleiding: 13.30 op een normale werkdag. Maar we hadden ook graag de deadline van zaterdag geweten, naar aanleiding van het overlijden van prinses Juliana. Was de deadline al gepasseerd? Was de krant niet meer tegen te houden toen het overlijden om 9.10 bekend was? De Telegraaf had al geruchten om ongeveer 8.00 gehoord. Natuurlijk is het een aardige geste om een extra editie te maken, wel erg duur waarschijnlijk en omslachtig. Trouwens, het is nu zondagavond 22.30 en we hebben de extra editie nog niet ontvangen. Mijn gevoel is dat de deadlines naar vroegere tijdstippen schuiven, door drukkerijcapaciteiten en transporttijden. Vermeldt op uw site s.v.p. de deadlines, en stel deze zo laat mogelijk om een zo'n actueel mogelijke krant te kunnen brengen.

    • T. Smit