Krant terug bij KLM

De gratis borrel en krant keren terug bij KLM op vluchten binnen Europa.

Vorig jaar besloot KLM uit bezuinigingsoverwegingen tot het afschaffen van alcohol en krant op vluchten in de economy class. Maar door de overname door Air France, waar het glaasje Bordeaux en een gratis krant standaard zijn op Europese vluchten, worden beide zaken met ingang van dit najaar, als de winterdiensregeling ingaat, in ere hersteld bij de KLM. ,,We realiseren ons dat we een fout hebben gemaakt met het afschaffen van de krant en alcohol'', zegt een KLM-woorvoerder. ,,Het regende klachten van onze klanten. Maar met het op één lijn brengen van het productaanbod met Air France biedt dit ons een mooie gelegenheid die fouten te herstellen.'' Beide maatschappijen zullen ook de frequent flyers programma's, waarmee klanten tickets en cadeaus kunnen sparen, op elkaar afstemmen.