De weg naar Ahoy' 2004

Fortuna heeft de zaalkorfbaltitel geprolongeerd door net als vorig jaar PKC in de finale te verslaan. In het Rotterdamse sportpaleis Ahoy' werd het zaterdagavond 18-16 in Delfts voordeel, waarmee Fortuna voor de vierde maal in de clubhistorie Nederlands meest prestigieuze korfbaltitel won. De zaalkorfbalfinale wordt gespeeld sinds 1970. PKC is met zes titels nog altijd de meest succesvolle club. Sinds 1997 stond de formatie uit Papendrecht zevenmaal in de finale en won onder aanvoering van de gebroeders Simons vier titels. Met de tweede opeenvolgende nederlaag tegen Fortuna, dat zeven internationals telt, is een eind gekomen aan de hegemonie van PKC in de zaal. ,,PKC was tot voor kort de beste ploeg. Die rol heeft Fortuna overgenomen'', gaf PKC-coach Van Drimmelen toe.