Internet www.nrc.nl

Webcongres. De 150 deelnemers aan het Webcongres, het online opinieforum van de krant, buigen zich over de sollicitatieplicht voor werkloze oudere werknemers. Moeten ouderen tot hun 65ste blijven solliciteren?

Brief Donner. Openlijke kritiek van twee gevangenisdirecteuren op het detentiebeleid van minister Donner (Justitie) vormde de enige reden voor het gedwongen vertrek van de beide directeuren. De brief waaruit dit blijkt staat op www.nrc.nl/doc.

Weblog Marie-José Klaver. In Duitsland worden belprogramma's die stiekem verbinding maken met dure telefoonnummers verboden. Marie-José Klaver bericht daarover in haar weblog. Meer digitale zaken, zoals privacy, wetgeving, beveiliging, bijzondere websites en cybercultuur, op weblog.nrc.nl.

Video `belfiets'. Gisteren werd op de pagina Product & Techniek een speciale fiets van mobiele-telecomaanbieder Orange besproken. Met de dynamo kan het mobieltje worden opgeladen. Een filmpje over de werking van het apparaat staat op www.nrc.nl/beet.

Scholierensite. Iedere maandag op www.nrc.nl/scholieren de weekkrant voor leerlingen in de hoogste klassen van havo en vwo. Deze week onder meer over de Amerikaanse verkiezingen, vrouwenbesnijdenis en bijna-doodervaringen.