Vrijwilligers vragen stilte op de green

SYDNEY, 8 MAART. Vrijwilligers vragen bij de achttiende hole van de Womens Australian Open met bordjes om stilte voor de puttende golfspeelsters. De Britse Laura Davies won op de baan in Sydney de 66ste titel in haar loopbaan. De veelvoudig kampioene bleef in vier ronden met 283 slagen als enige onder par. De Australische Rachel Teske eindigde op de tweede plaats met zes slagen achterstand. Marieke Zelsmann uit Tiel speelde als enige Nederlandse het gehele toernooi uit. Zij eindigde op de vijftigste plaats in de eindranglijst met 307 slagen. De Australian Open voor vrouwen werd door zware regenval verschillende keren onderbroken en moest zelfs met een dag worden verlengd. In totaal duurde het toernooi bij de stad waar in 2000 de Olympische Spelen werden gehouden vijf dagen.