Feyenoord en FC Utrecht ruziën over Bosschaart

Mark Wotte, technisch manager van Feyenoord, is bijzonder ontstemd over de wijze waarop FC Utrecht de belangstelling van de Rotterdamse club voor Pascal Bosschaart naar buiten heeft gebracht. Algemeen directeur Martin Sturkenboom van Utrecht noemde vorige week het bedrag van 750.000 euro dat Feyenoord over zou hebben voor de linksbenige verdediger/middenvelder een belediging. Wotte zegt dat hij geen serieus bod heeft gedaan. ,,We hebben ons conform de regels gemeld bij FC Utrecht voor Bosschaart en gevraagd of er iets van de vraagprijs afkon. Toen Sturkenboom vroeg wat wij voor Bosschaart overhebben, zei ik dat we best 7,5 ton willen betalen. Volgend jaar is hij transfervrij. Hij zou mij na drie dagen terugbellen, maar heeft de publiciteit gezocht. Dat vind ik beneden alle peil.'' FC Utrecht vraagt voor Bosschaart 2,5 miljoen euro aan het einde van dit seizoen en bij een tussentijdse overstap nog een miljoen extra.