KEEP ON DREAMING, FEMKE!

Femke Halsema maakt zich in het interview met haar en Patricia Ceysens (Mama is politica, Leven &cetera 28 feb) vooral zorgen of zij op termijn nog wel een leuke ouder zal zijn. Keep on dreaming, Femke! Als ouder word je niet leuker door een concert te bezoeken of naar de film te gaan maar door erbij te zijn, bijvoorbeeld op het schoolplein als er afspraken gemaakt moeten worden met vriendjes en vriendinnetjes en bij allerlei andere kinderactiviteiten. Ouderschap is training-on-the-job en de beeldvorming vooraf blijkt in de praktijk niet altijd te kloppen. Met Patricia Ceysens ben ik het volledig eens dat e-werken nieuwe mogelijkheden biedt om werk en zorg beter te combineren voorzover de aard van het werk zich daarvoor leent.

via e-mail aan leven@nrc.nl

    • Marianne van Hees