Internet www.nrc.nl

Twee edities. De site van NRC Handelsblad wordt om tien uur 's ochtends en vier uur 's middags ververst. Bij grote gebeurtenissen in het nieuws wordt de site vaker aangepast.

Beet. Herbert Blankesteijn schrijft op de pagina Product & Techniek over technische apparaten. Op www.nrc.nl/beet zijn filmpjes te zien waarin Blankesteijn de werking van de producten demonstreert. Gisteren is er een nieuwe aflevering van verschenen van de serie, met videofragmenten. Helaas zijn de fragmenten wegens een technische storing nog niet te zien, het probleem wordt zo snel mogelijk verholpen.

Oscarwinnaars. Een volledige lijst met alle Oscarwinnaars van het afgelopen weekend is te vinden op www.nrc.nl/doc.

Actuele series. Series zijn na te lezen op de site. Onder het kopje `Actuele series' zijn op www.nrc.nl momenteel de archieven van de series De nieuwe waardenstrijd, Voorbij links en rechts, Zakendoen in het nieuwe Europa, Nieuw kiesstelsel en Een nieuw sociaal contract in Europa te raadplegen.

Ahold in het Engels. Als service voor lezers die geen of slecht Nederlands lezen, staan in het dossier Ahold Engelse vertalingen van berichten en achtergrond over het boekhoudschandaal bij Ahold.