Hoofd én hart

Op 1 maart sloot Fennemiek Gommer (38) zich als vierde partner aan bij Projext X, een onafhankelijk Amsterdams bureau dat bedrijven adviseert op het gebied van marketinginnovatie. Gommer is afkomstig van SCAN Management Consultants, waar ze tien jaar geleden begon als consultant en eindigde als partner.

Levenslang leren – dat is het motto van Gommer. Na het vwo studeerde ze een jaar lang visual communications aan de De Paul University in Indiana. Eenmaal terug schreef zij zich in aan de TU Delft voor een studie industrieel ontwerpen. ,,Die opleiding viel erg tegen'', zegt Gommer. ,,Te veel hoofd, te weinig hart''. Na een jaar stapte ze over naar de kunstacademie in Rotterdam, waar ze industrieel ontwerpen en fotografie studeerde. Gommer behaalde haar masters in design management in Milaan.

Als managementadviseur met een kunstzinnige achtergrond hoopt Gommers bij Project X ,,een brug te kunnen slaan tussen de rationele businesswereld en de emotionele, creatieve wereld''. Hoe kan Iglo meer groei in het diepvriessegment realiseren? Laat dat soort vragen in de toekomst maar aan haar over.

Personalia@nrc.nl

    • Danielle Pinedo