Cats en botox

De `renovatie' van het Catshuis is nog erger dan ik dacht. Wat er eerder al op het NOS-journaal van was te zien voorspelde niet veel goeds. Maar de foto's laten nog duidelijker zien wat voor ramp zich binnen het Catshuis heeft voltrokken. Welke cultuurbarbaren zijn hier aan het werk geweest? En wie heeft ze opdracht gegeven? Ik vermoed mannen, die thuis zeggen: `schat, ik bemoei me niet met de inrichting, daar heb ik geen verstand van' en denken dat een echte architect het wel weet. Helaas, zo werkt het niet. Wel eens van sfeer gehoord, of van harmonie in een interieur, dames en heren architecten van de Rijksgebouwendienst? Of van representativiteit? Ik zie u al aan de gang in het Witte Huis of in Downing Street 10. Strippen die handel, weg met de oude troep! Om daarna een sfeervolle tuinkamer om te bouwen tot de wachtkamer van een dure botoxchirurg. En dan die lullige radiatoren laten staan. Er was zeker geen geld meer voor vloerverwarming of designradiatoren na al die dure `hangings', vermoed ik.

Gelukkig hoef ik er nooit op bezoek!