Leisuremarkt bewerken

Gerrit Jan Bomhof (42) houdt van het Grote Genieten. Hij voelt zich dan ook erg senang in zijn nieuwe functie als commercieel directeur van het hotelconcern Bilderberg. ,,Kent u de Bilderberg-locaties?'' vraagt hij enthousiast. ,,Ze zijn echt práchtig.''

Bomhof heeft veel internationale ervaring in retail, productie en dienstverlening. Hij begon zijn carrière bij Mobil Oil, het bedrijf dat ook zijn MBA sponsorde. Na acht jaar stapte hij over naar bandenproducent Vredestein BV, waar hij gedurende zes jaar de functie van international marketing manager vervulde. Voordat hij bij Bilderberg kwam werken, was Bomhof vijf jaar lang commercieel directeur bij leasemaatschappij Top Lease BV (nu ING Car Lease). Wat voor plannen heeft de nieuwe commercieel directeur met de hotelketen? ,,Vanaf het voorjaar gaan wij de leisuremarkt actiever bewerken. En er moet wat meer overzicht komen in het grote woud aan aanbiedingen.'' Bilderberg Hotels en Restaurants maakt onderdeel uit van het Britse Queens Moat Houses en telt in Nederland 1.500 medewerkers.

Personalia@nrc.nl