Van Erven Dorens toernooidirecteur van Dutch Open

De nieuwe toernooidirecteur van het KLM Open golftoernooi heet Robbie van Erven Dorens. De afgelopen weken dreigde Van Erven Dorens met een rechtszaak omdat het Dutch Open na twintig jaar van hem was afgepakt. Hij beschuldigde KLM publiekelijk van vieze spelletjes, vriendjespolitiek en diefstal. Van die stoere taal is weinig meer over nu `mister golf' eieren voor zijn geld heeft gekozen. Van Erven Dorens accepteerde gisteren het aanbod van KLM om toernooidirecteur te worden. Daarnaast krijgt hij de gelegenheid sponsors te werven. Daan Slooter werd eerder naar voren geschoven als toernooidirecteur en zal die functie nu gaan delen met Van Erven Dorens. Het toernooi staat van 5 tot en met 8 augustus op de kalender en zal waarschijnlijk op de Hilversumsche Golfclub worden gespeeld.