WWW.NRC.NL

Webcongres. De media hebben bij de berichtgeving over de moordenaar van docent Van Wieren het `wij-zijgevoel' aangewakkerd, betoogde een student gisteren in deze krant.

Het Webcongres, het online-opinieforum van NRC Handelsblad, buigt zich over de stelling: `Als Murat D. een autochtone jongen zou zijn geweest, zou de reactie heel anders zijn geweest.'

De discussie is te volgen op www.nrc.nl/webcongres.

Beet TV. In de slotaflevering van Beet over mp3 een interview met de man die meer geld aan mp3 verdiende dan wie ook: Michael Robertson, oprichter van de site Mp3.com. Herbert Blankesteijn bezocht Robertson, een video-interview is te bekijken op www.nrc.nl/beet.

Sportagenda 2004. Morgen begint het NK Squash in Amsterdam. Op 13 en 14 maart is het Dutch Open karate en van 11 tot en met 13 juni is het WK jiujitsu in Canada. Meer sportevenementen in de sportkalender op www.nrc.nl/sportagenda.

Twee edities per dag. De website van deze krant wordt door de week twee keer per dag ververst. Om tien uur 's ochtends en om vier uur 's middags. In het weekend is er één editie: zaterdagochtend om 11 uur. Bij belangrijke ontwikkelingen in het nieuws vinden meer updates plaats.