Bod Arsenal op Feyenoord-talent Robin van Persie

De Engelse voetbalclub Arsenal heeft zich deze week officieel gemeld bij Feyenoord voor het Rotterdamse voetbaltalent Robin van Persie. De koploper in de Premier League wil de aanvaller per direct overnemen. De 20-jarige Van Persie staat open voor een overgang en heeft Feyenoord inmiddels laten weten dat hij zijn in 2005 aflopende contract niet wil verlengen. De Rotterdamse clubleiding laat in de Feyenoord Krant weten dat het bod van Arsenal serieus genomen wordt en een een basis vormt voor verdere onderhandelingen. ,,Ik verwacht dat het gesprek deze week plaatsvindt'', aldus Feyenoord-manager Jan D. Swart. Zelf heeft de 20-jarige Van Persie nog geen onderhandelingen gevoerd, bevestigt zijn adviseur Erwin Boonacker. ,,Arsenal heeft wel bij hem geïnformeerd of hij interesse heeft. En dat heeft hij. Arsenal is voor Robin een droomclub.'' Nadat Arsenal zich in december al bij de jonge aanvaller meldde, heeft Boonacker de Londenaren doorverwezen naar Feyenoord.