Maanden uitstel van tweede deel `Kill Bill'

De première van Kill Bill: Vol. 2 van regisseur Quentin Tarantino is een paar maanden uitgesteld. Dat heeft distributeur RCV gisteren meegedeeld. De film zou nog niet klaar zijn. De wereldwijde première stond voor half februari gepland. De film komt nu pas eind april uit. Er is echter een kans dat het bioscooppubliek nog langer moet wachten om te zien of titelfiguur Bill daadwerkelijk sterft. Er zijn plannen om de film pas half mei op het filmfestival van Cannes te presenteren. De Kill Bill-films handelen over de voormalige huurmoordenaar Uma Thurman die zich na de moord op haar man en kind op haar ex-collega's wreekt. Het eerste deel heeft overal lovende kritieken geoogst en is genomineerd voor talloze belangrijke filmprijzen. In Nederland zagen al 266.000 bezoekers deel 1.