En de slechtst geklede vrouw is... Paris Hilton

De Amerikaanse Hilton-erfgename en partygirl Paris Hilton is door de Amerikaanse modegoeroe Richard Blackwell uitgeroepen tot de slechtstgeklede vrouw van 2003. Popsterren Madonna en Britney Spears delen de tweede plaats, gevolgd door countryzangeres Shania Twain. De criticus en voormalig modeontwerper Blackwell uit Hollywood presenteerde dinsdag in Los Angeles voor de 44e keer zijn spraakmakende ranglijst. Blackwell bestempelde de 22-jarige Hilton als de ,,smakeloze Venus van Beverly Hills''. Zij was vorig jaar naakt op internet te zien in een privé seksvideo met een vriendje. Ook zangeres Celine Dion en Courtney Love staan op de lijst van de slechts gekleden. Op Blackwells overzicht van de tien bestgeklede vrouwen staat Nicole Kidman bovenaan. Onder anderen zangeres Beyoncé en talkshowpresentatrice Oprah Winfrey kreeg de goedkeuring van de voormalige kleermaker van Jayne Mansfield, Jane Russell en Dorothy Lamour.