Internet WWW.NRC.NL

Filmvragen. Hans Beerekamp, tv-recensent van NRC Handelsblad, beantwoordt vragen over film en televisie. Vragen kunt u e-mailen aan hb@nrc.nl. Elke donderdag een nieuwe aflevering met vragen en antwoorden: www.nrc.nl/vragenoverfilm

Beet over mp3. Freelance medewerker Herbert Blankesteijn schreef in het Maandblad M over het muziekbestand mp3. In zijn webrubriek Beet is een interview te zien met rapper Chuck D, die voor het gratis downloaden van muziek is: www.nrc.nl/beet.

Scholieren. De internetredactie presenteert elke maandagmiddag artikelen die speciaal voor leerlingen in de hoogste klassen van havo en vwo zijn bewerkt. Daarnaast kunnen scholieren deelnemen aan discussies, en zijn er bijdragen van lezers en Engelstalige en Franstalige nieuwsberichten: www.nrc.nl/scholieren.

Dertien jaar archief. Het archief van NRC Handelsblad met de kranten vanaf 1991 is – tegen betaling – te raadplegen op www.nrc.nl/archief.

Schaken. Hans Ree, auteur van de schaakrubriek in NRC Handelsblad, schrijft twee keer per week een schaakcolumn voor de website. Voor abonnees staat op deze pagina elke dag een nieuwe interactieve schaakopgave: www.nrc.nl/schaken.