United profiteert van puntenverlies bij concurrenten

Manchester United heeft gisteravond door een 2-1 zege bij Bolton Wanderers de koppositie verstevigd in de Engelse voetbalcompetitie. Scholes en Van Nistelrooy scoorden voor de titelhouder. De Nederlandse spits heeft dit seizoen al veertien competitietreffers gemaakt. De Fransman Djorkaeff scoorde voor Bolton. Arsenal verspeelde in de titelrace twee punten. The Gunners speelden op Goodison Park met 1-1 gelijk bij Everton. Oud-Ajacied Kanu bracht Arsenal op voorsprong. De genaturaliseerde Canadees Radzinski bracht de thuisploeg op gelijke hoogte. Chelsea, de derde en laatste kampioenskandidaat in Engeland, verloor op eigen veld met 1-0 van Liverpool. Manchester United blijft koploper met 49 punten. Arsenal heeft 46 punten, Chelsea heeft 42 punten.