PSV wil contracten verlengen, United meldt zich officieel

PSV wil de contracten van ten minste vijf bepalende spelers het komende halfjaar openbreken en verlengen. De Eindhovense voetbalclub denkt zich op die manier te kunnen indekken tegen de veranderde transfermarkt. Scheidend voorzitter Harry van Raaij noemde gisteren de namen van Mark van Bommel, Dennis Rommedahl, Johann Vogel, Mateja Kezman en Ronald Waterreus. Van alle vijf spelers loopt het contract volgend jaar af. Manchester United meldde zich gistermiddag officieel om te onderhandelen over de transfer van Arjen Robben. Afgelopen weekeinde was de 19-jarige linksbuiten op bezoek bij de Engelse voetbalclub om `sfeer te snuiven'. Van Raaij heeft ManUnited laten weten niet telefonisch over een transfersom te willen praten. Over de hoogte van dat bedrag wilde hij niets zeggen. ,,Ik weet niet wat de hoofdprijs is, anders zou ik die vragen.''