Iets sneller dan gedacht

Voor Gos Hein van de Wow (37) gaat het iets sneller dan verwacht. Hij begon zes maanden geleden bij Avaya, een leverancier van communicatienetwerken en -diensten aan de zakelijke markt, en heeft nu al een promotie op zak. Van de Wow is sinds enkele weken algemeen directeur Nederland voor het Amerikaanse bedrijf. Hij begon in juni als vice-president en was verantwoordelijk voor een van de grootste wereldwijde klanten: ING. ,,Toen ik begon had ik er wel rekening mee gehouden dat deze functie in het verschiet kon liggen, maar mijn voorganger is sneller vertrokken dan verwacht', aldus Van de Wow. Hij werkte al vanuit Nederland en zal vaker in het land zijn. ,,Voor mijn vorige baan bij Avaya zat ik vaak in het buitenland, in verschillende werelddelen. Dat was erg interessant en het internationaal werken was ook een reden om over te stappen naar Compaq.'

Personalia@nrc.nl

Gerectificeerd

Van der Wouw

In de rubriek Wie is waar (31 december, pagina 16) staat de naam van Gos Hein van der Wouw per abuis gespeld als Van der Wow.

    • Heleen de Graaf