PostcodeKanjer in Kinderdijk

De hoogste PostcodeKanjer ooit, een totaalbedrag van 20,3 miljoen euro, is gevallen in het Zuid-Hollandse molendorp Kinderdijk. Aangezien heel Kinderdijk wijkcode 2961 heeft, wint elke deelnemer aan de loterij op 1 januari een geldbedrag. Op nieuwjaarsdag zullen Henny Huisman, Winston Gerschtanowitz en Martijn Krabbé in Kinderdijk de bijbehorende winnende letters bekend maken zodat dan de volledig winnende postcode bekend is.

Bij de PostcodeKanjer vallen alle deelnemers van de Postcode Loterij met een lotnummer dat begint met 2961 in de prijzen: alle deelnemers met een lotnummer dat begint met de eerste vier winnende cijfers (2961) mogen 6,4 miljoen euro verdelen; alle deelnemers met een lotnummer met de eerste vier winnende cijfers én de bijbehorende 2 winnende letters mogen 13,9 miljoen euro verdelen. Op 1 januari houdt de Postcode Loterij vanaf 14.00 uur een groot wijkfeest in Kinderdijk.