Kerstdagen van ouderen

Afhankelijk van anderen

Ruim 250 ouderen gebruikten gisteren in een van de elf Van der Valk-restaurants een gratis kerstdiner. Vier ouderen aten mee in Nuland. Mevrouw Van de Ven (74) uit Vinkel zit op eerste kerstdag thuis. Zij is afhankelijk van mensen die haar willen vervoeren.

Man verzorgen en een dutje doen

Mevrouw Govers (77) kijkt op eerste kerstdag televisie. Ook doet ze die dag een dutje. Haar man ligt op bed en heeft haar verzorging nodig. Een dag later komen haar familie en kinderen op bezoek.

Televisie kijken en vriend op bezoek

Meneer Theunissen (66) uit Vinkel krijgt op eerste kerstdag bezoek van een vriend. Verder heeft hij weinig plannen: de rest van de dag gaat hij televisie kijken. Ook op tweede kerstdag gaat hij voor de televisie zitten.

Bij nichtje en verre familie langs

Op eerste kerstdag gaat mevrouw Van Roessel (89) uit Oisterwijk op bezoek bij haar nichtje en verre familie. Wat ze tweede kerstdag gaat doen, weet ze nog niet. Misschien komen er een paar vrienden langs. Of de buurman. (Foto's Merlin Daleman)