Steun voor Michael Jackson

Zo'n zeshonderd gasten waren zaterdag aanwezig op een feest op het Californische `Neverland' van popster Michael Jackson om daarmee steun te betuigen aan de man die vorige week is staat van beschuldiging is gesteld wegens misbruik van een jongen onder de veertien jaar. Jackson ontkent de aantijgingen, waarvoor hij in januari moet voorkomen. Het was de eerste keer dat Jackson na de beschuldiging terugkeerde op zijn landgoed, dat is ingericht als een pretperk.

Het feest was genoemd naar Jacksons lied You are not alone en trok familieleden, vrienden en sterren uit de showbussines en de sport. Onder hen waren tennisster Serena Williams, de voormalige rapper M C Hammer en de comedian Eddie Griffin. Sommige gasten wilden niet worden herkend en verborgen bij aankomst hun gezicht. Anderen riepen luidkeels steunbetuigingen, net als publiek buiten de hekken. Jackson heeft toestemming om de Kerstdagen in Engeland door te brengen, maar het is onduidelijk of hij dat doet.