The Sleeping Beauty

Voor de zevende keer herneemt het Nationale Ballet The Sleeping Beauty, in 1981 in première gebracht in de versie van Sir Peter Wright. Het sprookje van Doornroosje wordt hier gebracht in een magnifieke glanzend gouden voorstelling van monumentale en majestueuze grandeur.

,,Met zijn luisterrijke decors en kostuums en met glinsterende gouden glitters overgoten slot behoort The Sleeping Beauty nog steeds tot het allermooiste dat ooit op de Nederlandse podia was te zien. (...) Nieuw is de begeleiding van Holland Symfonia onder leiding van de zeer ervaren Canadese opera- en balletdirigent Ermanno Florio, die staat voor prettig frisse tempi.''

Kasper Jansen, 16 december 2003

T/m 1/1 in het Muziektheater, Amsterdam. Inl.: www.muziektheater.nl of (020) 6255455. Ned. 3: 25/12, 14u.