`Spelers euvel Hertha'

Trainer Huub Stevens denkt dat de problemen bij Hertha BSC niet zijn opgelost door zijn ontslag en dat van zijn tijdelijke opvolger Andreas Thom. ,,Hertha heeft geen trainersprobleem'', aldus de Limburger in de zaterdageditie van Bild, ,,Maar een spelersprobleem.''

Volgens Stevens zijn de sleutelspelers van de zwalkende Berlijnse formatie vaak zelfzuchtig en veel te veel bezig met hun nationale elftal. Hij denkt zelfs dat de voetballers hem bewust hebben gesaboteerd.

,,Ik had niet gedacht dat zoiets mogelijk zou zijn. Ze werken niet hard genoeg voor de club. Voor sommige spelers is het veel belangrijker om goed te presteren voor hun land.''

De Nederlandse trainer is bang dat Hertha degradeert als de spelers zich geen andere mentaliteit aanmeten. ,,Als ze hun grote ego's niet aan de kant zetten, is dat zeker een mogelijkheid.'' Hertha staat op dit moment zeventiende in de Bundesliga.