Eigen nieuws

Juf Moon de Eghte

Eigen tekening van Richard van Tongeren (11 jaar) uit Bennebroek

Elmer-dinosauris

Een Elmer-dinosauris genaamd Diederik

Eigen tekening van Daan Romkema (5 jaar) uit Lochem

Kerstbomen

Wij hebben alledrie onze eigen boom mogen optuigen! Vinden jullie ze mooi genoeg voor in de krant?

Eigen foto van Marcus (7 jaar, linkerboom), Quinten (7 jaar, rechterboom) en Pauline Gurke (5 1/2 jaar, middelste boom) uit Breda.

Beschuit met muisjes

Vrijdag gingen ik, mama en Anita (een vriendin) naar het feest van Catharina-Amalia Beatrix Carmen Victoria in het huis van de Ambassadeur in Buenos Aires. Er was een hele lange slinger van oranje ballonnen door het huis (en ikzelf heb er een kleine meegenomen naar huis, sssst...). Ik heb er beschuit met muisjes gegeten. Drie. En er was speculaas, pepernoten, chocoladeletter en van die oranje Nederlandse drankjes. Alle mensen gingen het Wilhelmus zingen. We zagen dat de vader van Maxima er ook was. Iedereen klapte voor hem. Hij kende het Wilhelmus niet. Toen dat alles was afgelopen gingen wij het bij Anita verder vieren met pannekoeken eten. De pannekoeken waren gemaakt door Flor.

Eigen Zorreguieta-foto en Amalia-nieuws, niet van Barbara maar van Merel Haenen (7 jaar) uit Argentinië