WWW.NRC.NL

Webcongres. NRC Handelsblad heeft per vandaag een Webcongres van 150 deelnemers. De eerste discussie gaat over de radicale acties van de dierenbeschermers. Het congres is te volgen op www.nrc.nl/webcongres.

Scholieren Nieuwsquiz 2003. Welke dieren werden ingezet in de oorlog tegen Irak? Waarom hielden de Bee Gees er mee op? Welk literair duo werd begin dit jaar 50 jaar? Test je kennis van het nieuws van het afgelopen jaar op www.nrc.nl/scholieren.

Beet TV. Voor de liefhebber kan radio via internet een optie zijn. Maar het operationeel maken van de netradio van Philips is geen vanzelfsprekende zaak. NRC Handelsblad-medewerker Herbert Blankesteijn test de radio en toont in een video de werking van het apparaat op www.nrc.nl/beettv.

De krant achteraf en De lezer schrijft. Alle afleveringen van de tweewekelijkse rubriek van journalist Piet Hagen, De krant achteraf, en de incidentele serie De lezer schrijft, de krant antwoordt van hoofdredacteur Folkert Jensma zijn na te lezen op www.nrc.nl/krantachteraf en www.nrc.nl/lezerschrijft.

Dertien jaar archief. Het archief van NRC Handelsblad is vanaf 1991 – tegen betaling – te raadplegen op www.nrc.nl/archief.